Ostatnia edycja:
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
przywiozla mi babka torebki ale dzisiaj nie siadam wogole do maszyny bo mi sie nie chce:-) a zastanawiam sie czy to nie dobry znak ze jeszcze testow nie ma 

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka testy zostaną Ci jak bedziecie robić drugiego bobasa
hehe nic sie nie zmarnuję
losiczka no to czekamy dalej.....ajjjjjjj juz widzę jak Cie skręca
kobietki moje czy któraś zauważyła o co pytałam ??????
hihi, edytowałam post wiec moze Wam umknęło 

losiczka no to czekamy dalej.....ajjjjjjj juz widzę jak Cie skręca

kobietki moje czy któraś zauważyła o co pytałam ??????

K
karol_in-a
Gość
Losiczko- spokojnie, przyjdą... Qrcze no przeciez i tak wiemy co w nich będzie bo sa zaczarowane 
Roszpunko no w przybliżeniu to wygląda zupełnie inaczej niż ja to widziałam
piąteczko- skąd Ty bierzesz te emotikonki? są rewelacyjne
a tak apropos- mi się tez dzisiaj nic nie chce- no może poza spaniem, a musze się zabrac za robotę, bo naprawdę mam jej dużo...
cholibcia- no mi umknęło.
Ilonko- ja niestety Tobie nie pomogę- zazwyczaj mam te z loreala, albo z eris więc tego nie znam. Buteleczka jest podobna do takiego, który kiedyś kupiłam przez przypadek i nie byłam zadowolona bo był strasznie pudrowy jakiś suchy, ciężko sie rozprowadzał po twarzy i mialam wrażenie ściągniętej twarzy mimo iz ja zawsze podkład mieszam z kremem... 
Roszpunko no w przybliżeniu to wygląda zupełnie inaczej niż ja to widziałam

piąteczko- skąd Ty bierzesz te emotikonki? są rewelacyjne
a tak apropos- mi się tez dzisiaj nic nie chce- no może poza spaniem, a musze się zabrac za robotę, bo naprawdę mam jej dużo...
cholibcia- no mi umknęło.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka72
ocipieje juz do wieczora nie schodze na dol
chyba listonosz ma dzisiaj wolne :-
-
-(
ilonko ja odkad urodzilam dzieci uzywam tylko i wylacznie kremu bambino do twarzy

moze to i smieszne ale buzke mam jak niemowlak w moim wieku ;-);-);-)

ilonko ja odkad urodzilam dzieci uzywam tylko i wylacznie kremu bambino do twarzy

K
karol_in-a
Gość
lepiej przecież niż miałabyś osiwieć 
Losiczko- ze spokojem wyluzuj i sprawdź za około 2 godzinki- jeśli nie będzie to dzisiaj już nie dotrą.
a jak nie dzisiaj to jutro- co sie odwlecze to nie uciecze- albo jakoś tak... 
a co do kremów- ja juz przechodzilam wszystko bo na punkcie kosmetyków mam fioła. niby nie mam cery szczegolnie wrażliwej itp, ale toleruję jedynie nivea- zwłaszcza sofcik...
ze względu na konsystencję
Losiczko- ze spokojem wyluzuj i sprawdź za około 2 godzinki- jeśli nie będzie to dzisiaj już nie dotrą.
a co do kremów- ja juz przechodzilam wszystko bo na punkcie kosmetyków mam fioła. niby nie mam cery szczegolnie wrażliwej itp, ale toleruję jedynie nivea- zwłaszcza sofcik...
losiczka72
karolcia no wiem wiem ale wiesz jak to jest sama nie dawno sikalas ;-)
dziewczyny powiedzcie mi co to moze znaczyc to moje usg z pazdziernika w 32 dc dostalam @ w 37 dc a wyglada to tak :
trzon macicy w przodozgieciu o wym 56*40*50
endometrium 15 mm
jajnik prawy 37*20 z licznymi drobnymi obwodowo polozonymi pecherzykami
jajnik lewy 43*18 z widocznym luteinizujacym pecherzykim o wym 26*178mm
zatoka douglasa obecna przestrzen wolnego plynu o wym 80*25
ogolnie mam tylo zgiecie macicy
slyszalam ze to luf ale moze mi potwierdzicie
trzon macicy w przodozgieciu o wym 56*40*50
endometrium 15 mm
jajnik prawy 37*20 z licznymi drobnymi obwodowo polozonymi pecherzykami
jajnik lewy 43*18 z widocznym luteinizujacym pecherzykim o wym 26*178mm
zatoka douglasa obecna przestrzen wolnego plynu o wym 80*25
ogolnie mam tylo zgiecie macicy
slyszalam ze to luf ale moze mi potwierdzicie
K
karol_in-a
Gość
wiem Losiczko- i wiem też że całkiem łatwo się mówi jeśli nie dotyczy to nas samych...
a ja sama bez zastanowienia nawet znalazłam test, chwyciłam i poleciałam do kibelka... więc jak twarde byśmy nie były i jak sie nie zarzekały, że damy radę, że wytrzymamy, że nie dzisiaj, że jutro, że pod koniec tygodnia itp to w końcu ulegamy, bo przecież mamy wszystkie objawy i juz same glupiejemy czy to objawy czy oznaki nadchodzącej małpy i w ogóle świrujemy jakbyśmy miały 13 lat kręcone wlosy i nie mogły się doczekać co jest pod choinką. to sie nagadałam.... uffff.... ja rozumiem Cię Kochana, ale my tak samo niecierpliwe jak Ty i tak samo nie możemy sie doczekać Twojego wyniku....
a piąteczka już stoi biedna pod Twoimi drzwiami, żebys jej nie musiała tak długo ganiać...
Lorelain- gdzie Ty sie podziewasz? meldować...
madlen- daj znać jak Dzieciaczki Twoje w tych przedstawieniach, wystąpieniach i innych...
a piąteczka już stoi biedna pod Twoimi drzwiami, żebys jej nie musiała tak długo ganiać...
Lorelain- gdzie Ty sie podziewasz? meldować...
madlen- daj znać jak Dzieciaczki Twoje w tych przedstawieniach, wystąpieniach i innych...
reklama
losiczka72
najlepsze jest to ze jak zrobisz test ciazowy i wyjdzie jedna krecha to zaraz wszystkie objawy znikaja
pstryk i po objawach
wkurzam sie bo chcialam zatestowac w mikolaja a testow niet a nie pojde przeciez do apteki po test

zjadlam teraz paluszki czekoladowe z pomaranczowym nadzieniem i mi nie dobrze ble 

Podziel się: