reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczko fiu fiu... francja elegancja a kiedy Ty powinnaś mniej więcej spodziewać się wizyty tej paskudy?

Losiczko czy Ty nasikasz czy Roszpunka to i tak efekt ten sam- dwie krechy, więc qrcze gdzie ten listonosz!!!!:wściekła/y:

reklama
karolinko trudno mi to ustalić. bo przecież najpierw była ciąża, później po porodzie okres miałam tylko raz- drugi już nie nadszedł, bo znów dzidzia, później anty:eek: zgłupieć można. ale kiedyś miałam cykle 30 dni- raczej regularne

hmmmm.... szkoda, że Ci nie wyszło z tą temperaturką i jej mierzeniem- może możnaby coś ustalić, a tak to znów przez 9 miesięcy nie będzie można ustalić co i jak... :)

karolcia nie nakrecaj mnie prosze bo jak nici wyjda to bede cie szukac po wielkopolsce zeby klapsiora na dupsko dac oj oj :crazy:

no i jak sie szwagierka pojawi to koniec pisania :-:)-:)-( a jutro nie wiem o ktorej pojada no i maz bedzie w domu jakby co to jak wkoncu przyjda te testy to sikne po kryjomu i zaraz wam dam znac mam nadzieje ze bedzie tak :-) a nie tak :-(ale moje drogie kochane nie zloscie sie bo sama nie wiem o ktorej tu zawitam wpadne moze na momencik tempke wpisac i tyle moze juz po tempce bedzie wiadomo czy tak :-) czy tak :-( trzymajcie kciuki z calych sil

Ostatnia edycja:
losiczka - trzymam kciuki (od początku Ci kibicuję!!),

piąteczka - ja po ostatniej ciąży musiałam zmienić praktycznie wszystkie kosmetyki, bo te, których używałam zaczęły mnie uczulać (nawet krem na Vi..),

ilonka - jest dobrze!! jutro wizyta i sie upewnisz i uspokoisz, ja mam za tydzień, ale to jeszcze nie usg..

Losiczko jeśli nie mam racji to sama przyjadę pod Twoje drzwi, żebyś mnie kopnęła w tyłek :) codziennie przez Górczyn przejeżdżam, więc... (a Ty z Górczyna?)

piąteczka zaczyna fiksować i panikować.... niedobra... wrrr....

cholera niech te testy do Was dotrą, bo ja przez Was ocipieję z nerwów i stresu... cholibcia no....

karolinko całyn czas sprawdzam czy mam na mailu wiadomość o wysyłce. do sklepu boję się wyjść bo nogi pewnie do apteki by mnie zaniosły. wysłałam po zakupy córkę.
już zaczęło się u mnie latanie do kibelka i zaglądanie w gacie co pięć minut
OSZALEJĘ- a jeszcze losiczka dostarcza nam dodatkowych emocji- gdzie ten
listonosz.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

piąteczko a po co maja Tobie jeszcze raz pisać skoro dzwoniłaś i mówili, że wysłali dzisiaj??? głuptasie...
obyś z glową w tych gaciach nie została :))):laugh2: ja jeszcze mam czas, ale za dwa dni albo przyjdzie albo będę jej usilnie wypatrywać :)

ja dzisiaj juz nigdzie nie wychodze bo obojetnie do jakiego sklepu bym nie chciala isc zawsze po drodze apteka :baffled::baffled::baffled: a wiecie jakby sie to skonczylo :baffled: tak karolcia mieszkam na gorczynie

piateczko te twoje testy pewnie predzej przyjda niz te moje niby wyslane w piatek :baffled:

reklama
karolinko ja dokąd nie będę miała pewności co i jak to tak będę wypatrywać@
11.gif

losiczko widzę, że mamy podobne objawy. adhd na maxa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry