reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piateczko 3 dni przed @ zawsze swiruje a dzisiaj to pewnie nie bede spala bo testow niet wiec bede sie bala ze rano moja tempka spadnie buuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-(

reklama
qrcze Losiczka idź ok 16ej jeszcze raz zajrzeć do skrzynki i to po raz ostatni tego dnia, a jak nie to czekaj do jutra, albo szoruj do apteki po obojętnie jaki teścior i zrób rano bo my tu zwariujemy do jutra... :(

piąteczko- ja też tak mam... z jednej strony to pragnienie tli we mnie iskiereczkę nadziei, ale wynik dzisiejszego testu i przeczucie, poczucie nie pozostawia mi złudzeń. dlatego ja tam za was trzymam kciuki, a o sobie już nie mówię, już nie liczę...

Losiczko- już ja Ci zaraz dam za te czarne scenariusze Ty, Ty... niedobra Ty....:wściekła/y: no jak tak można... nie spadnie, bo jej pilnujemy tu wszystkie i ona nawet ze strachu a nie spadnie, a jak spróbuje to już my sie z nią policzymy... :)

dziewczyny, póki czysto w majtach to nadzieja jest- i tej wersji się trzymajmy.
ps- alez nam się złożyło- trzy świrujące baby na raz

no bo wszystkie trzy te świruski w podobnym terminie spodziewają się, że @ nie przylezie, a na teście (które idą) zobaczą II

jest nas 3 ciekawe u ktorej bedzie tak :-) a u ktorej tak :-( te nasze ciezarowki nas dzisiaj opuscily :-:)-:)-( a tu tyle fluidkow potrzebnych

Losiczko- ja już mówiłam- ja swoja porcje w tym cyklu mogę oddać na Was dwie, bo u mnie to juz nic sie nie zmieni :))) tylko, żebyście pamiętały o mnie jak już spadniecie na dół tabeli z tytułem: "ciężarówki"

och jak ja bym chciała, żebyśmy wszystkie w sierpniu trzymały w ramionach
baby3.gif

karolcia jeszcze raz dzieki za wsparcie :-):-):-) spadam kochane jak tylko bede mogla dam znac :-):-):-) pa pa pa

piateczko jestes kochana tyle ze u mnie to bedzie cyc przez 2 lata :-):-):-)

Losiczko- ja trzymam kciuki i czekam na wieści... :)

piąteczko- cierpliwości... jutro albo w środę dostaniesz testy i będziesz wiedziała...

jak ja bym chciała, żeby ta @ nie przylazła do piątku, a najlepiej do sierpnia... :) no ale poki co wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują na to, że przylezie w terminie, albo i wcześniej franca jedna :)))

reklama
dostaje takiego świra, że nie mogę sobie miejsca znależć. najchętniej poleciałabym do apteki. nasikała. zobaczyła jedną krechę i może by mi trochę przeszło

Do góry