reklama
P
piąteczka
Gość
karolinko poprawka ha ha. Oczywiscie najpierw siknę od razu!!!
COS MI PODEJRZANE TE ZACHCIANKI!!!!
COS MI PODEJRZANE TE ZACHCIANKI!!!!
karol_in-a taki los imigranta...ale najwazniejsza osobe mam przy sobie,czyli meza.ale na stale tutaj nie zostaniemy,chcemy troszke odlozyc i potem w Polsce miec cos swojego,np.jakis sklepik...no i ja niestety tez mam zapowiedz przyjazdu tesciowej,chyba sie potne!
moja tesciowka jest zawodowa kucharka,wiec mam przechlapane,bo ona uwaza ze gotuje najlepiej! piąteczka to czekamy do jutra i kciukasy zacisniete na maxa! ja kochane moje spadam do pracy,zerkne potem. milego dzionka babeczki!!!
moja tesciowka jest zawodowa kucharka,wiec mam przechlapane,bo ona uwaza ze gotuje najlepiej! piąteczka to czekamy do jutra i kciukasy zacisniete na maxa! ja kochane moje spadam do pracy,zerkne potem. milego dzionka babeczki!!!
Ostatnia edycja:
P
piąteczka
Gość
PAMELA to daj teściowej w prezencie bilet- powrotny... może zrozumie aluzję?
K
karol_in-a
Gość
piąteczko- Ty będziesz z pełnym pęcherzem czekać na listonosza tylko uważaj, żeby i jego przy okazji nie osikać 
karla- ja poproszę byś kopnęła tą @ żeby jej sie odechciało do mnie przyłazić co miesiąc przez 9 miesięcy
))
dziewczyny ja takie zachcianki typu: coś slodkiego i to koniecznie czekoladowego albo ostrego i pomidorowego mam co miesiąc przed @, więc to kolejny objaw zbliżających sie kroków...
zawsze przed @ moje menu wzbogacone zostaje w prince polo i ketchup!!!
pamela- najważniejsze, że masz męża obok, a niebawem jeszcze kogoś. teściowe maja to do siebie, że wiedzą najlepiej, a ty po prostu z góry jesteś posądzona o niewiedzę, brak doswiadczenia i praktyki i nic Tobie nie może sie udać.
wytrzymasz, bo to pewnie krótka wizyta będzie a trochę Cię wyręczy w gotowaniu- odstąp jej kuchnię i ciesz się spokojem. ja bym jej w pakiecie do gotowania dolożyła zmywanie i pranie z prasowaniem 
karla- ja poproszę byś kopnęła tą @ żeby jej sie odechciało do mnie przyłazić co miesiąc przez 9 miesięcy
dziewczyny ja takie zachcianki typu: coś slodkiego i to koniecznie czekoladowego albo ostrego i pomidorowego mam co miesiąc przed @, więc to kolejny objaw zbliżających sie kroków...
pamela- najważniejsze, że masz męża obok, a niebawem jeszcze kogoś. teściowe maja to do siebie, że wiedzą najlepiej, a ty po prostu z góry jesteś posądzona o niewiedzę, brak doswiadczenia i praktyki i nic Tobie nie może sie udać.

Z
zZagubiona
Gość
Ilonka sie na mnie wscieknie ale wlasnie przeczytalam przepis na blok czekoladowy i jezyk do tylka mi uciekl wiec i wam zrobie ochotke na slodkosci hihi http://wedelpijalnie.pl/przepisy/desery_maestro_czekolady/wedlowski_blok_czekoladowy/73
piąteczka ja juz sie umowilam z sasiadka z gory(dziewczyna jest z Somalii),ze w dzien przyjazdu otworzy tesciowej drzwi i sie tesciowka zawroci,bo pomysli ze adres pomylila
...chyba ze pomysli ze mnie maz zamienil na sliczna murzynke! do wieczorka,pa pa
...chyba ze pomysli ze mnie maz zamienil na sliczna murzynke! do wieczorka,pa pa
K
karol_in-a
Gość
zzagubiona- o jak miło.... hmmmm zjadłoby się gdyby nie troska o dupsko które urośnie zanim w ciąże zajdę...
ilonko- proszę mi tu nie świrować i mnie nie nakręcać- dam Wam znaka jeśli się coś okaże, więc póki co cicho sza...
ilonko- proszę mi tu nie świrować i mnie nie nakręcać- dam Wam znaka jeśli się coś okaże, więc póki co cicho sza...
reklama
Podziel się:
i prosze mi tu juz nie zamydlać oczu antybiotykiem itd