reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
to ja w takim układzie wszystkim @ funduję po skafanderku i wysyłam tam gdzie ich miejsce
70.gif

O PROSZĘ BArdzo
rakieta-6.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIEWCZYNKI JESTESCIE KOCHANE DZIEKUJE ZA POCIESZENIE :-)

JA TO JUZ TYLKO CZEKAM AZ MNIE ZALEJE :-( NIE BEDZIE MNIE TU TAK DUZO PRZEZ PARE DNI BO WIZYTA ZE SPANIEM MOJEJ SZWAGIERKI PRZECIAGNIE SIE DO PIATKU :sorry:SZWAGIER W SZPITALU A DO TEGO PRZYJECHALI Z 18L SYNEM KTORY CALY CZAS OKUPUJE KOMPA :wściekła/y: TAK WIEC KAROLCIA TY WIESZ ZE FASOLKA ROSNIE JAK NIC PIATECZKO TRZYMAM KCIUKI JAK TYLKO MOGE NAJMOCNIEJ ILONKO ZA WIZYTE :-D:-D:-D
WOGOLE TRZYMAJCIE SIE WSZYSTKIE CIEPLUTKO

hahahaha niech wszystkie @ leca gdzies na koniec kosmosu i wroca za 9 miesiecy:)
no ja mam nadzieje ze ta roszpunka wkoncu mnie dopadnie:) ja specjalnie bardzo wolno biegne zeby mnie złapala.

karla cwana bestio- to może przejdź do wolniutkiego spacerku? bo roszpunka już jest wykończona tym galopem

ps a pózniej goń mnie i karolinke- no jak nie dasz rady obu to łap najpierw kłapouszka

reklama
Oj laseczki jesteście niesamowite, nie było mnie godzinki a tu taka produkcja:))))ale fajnie,ze to forum tak tętni życiem:))) Dziękuje za tak ciepłe przyjęcie,jest mi niezmiernie miło,że moge zostać w tak szalonym gronie. Jeszcze nie kojarze niców więc będę pisać ogólnie,ale z czasem to sie pewnie zmieni. W przedszkolu było superowo,mój tato jako górnik był zestresowany na spotkanie ciekawskiej bandy sześciolatkó,ale poradził sobie rewelacyjnie,potem wzieliśmy mojego Igorka i pojechaliśmy na miasto na obiadek,takze gotowanko mam z głowy.
Zzagubiona trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizytę,wiesz jak spojrzałam po raz pierwszy na twój suwak to też mi chłopczyk przyszedł do głowy,więc .....oby zdrowe kochana było
Ilonko Ty moje słoneczko Ty wiesz,my już prawie bez słów się rozumiemy,więc napiszę tylko,że czekam na cudowne wieści po 18,a wiem,że takie będą a kciuki od wczoraj już sine się robią...
Karla Ty to prze dzik jesteś,ja to bym nie wytrzymała i sikała,podziwiam za cierpliwość i oby Roszpunka skończyła ten swój berkowy maraton na Tobie&&&&&&&&&&&&
Piąteczka, Karolina cos czuje,że wam Roszpunka tez po piętach depcze,więc kto wie kto wie,wiecie póki podpachy nie ma w majtach szanse są duże i ja się tego trzymam a Wam życzę szybkiego zafasolkowania,oby to był właśnie ten cykl
Reszte babeczke ściskam mocno i czekam na wesołe,kreskowe i bobosexowe wieści,ja cierpliwie czekam na @,ale mam do Was obserwujących swój cykl pytanko_Otóż ja nie prowadzę pomiarów,ale codziennie sprawdzam śluz i jaki jest ten poowulacyjny,jaki przed a jaki przed @???buziaki

Do góry