reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczko.... ja jestem Ci winna szczególnie przeprosiny, bo ja Cie nakręcałam i nastawiałam, swoją porcje fluidków oddałam, bo pewna byłam, że zobaczysz dwie kreseczki, że to już i teraz, a teraz przeżywam to chyba bardziej niż Ty i jest mi z tym paskudnie... tak chciałam żeby Ci się udało... cholibcia no!!!!
dziękuję Ci kochana, ale u mnie to nie to, nie tym razem... lada dzien dolączę do Ciebie na te wakacje. Tyle, że ja mężowi spokoju nie dam w święta, w tym cyklu w ogóle o nie!!!

piąteczko- o tak nie róbmy krzywdy innym żyjącym... :))) niech siedzą bez roślin i zwierząt- same z soba i @ wszystkimi :))) tego się nie życzy nawet najgorszemu wrogowi, więc Mars odpada- zresztą tam dużo facetów, a na Venusie kobiet :)))

reklama
losiczka pamiętaj ze jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyszalej sie do konca roku, a od nowego roku do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zagubiona wybaczam :) po prostu nie zajrzałam do linku :laugh2: hehe wiec teraz TY mi wybacz :) :-D

Powiem wam tak kobity a wiec gdybym jutro wysikala dwie krechy to dostalabym takiego powera ze chyba wszystkie naraz bym was dogonila i nie ma zlituj, lapie kazda po kolei , wiec zastanówcie sie czy napewno jestescie gotowe bo jak jutro sie mi uda to wyłapie was jedna za drugą

piąteczko- Tygrysku jesteś najlepszejszym przyjacielem Kłapouszka, ale pamiętaj, że ja swoje porcje fluidków oddałam wczoraj dla was obu, a skoro Losiczce się nie udało to jeśli Ty zlapałaś wszystkie trzy porcje to to będzie bliźniacza ciąża jak nic. :)

agniesia- ja nie ten cykl, ale dziękować, dziękować na następny sie przyda... :)

karla za mna to chyba będziesz musiała biegac do przyszłego miesiąca, ale jeśli tak to ja mogę dobrowolnie pod Twoimi drzwiami wystawać być nie musiała jak Roszpunka sie męczyć. :)

ilonko wybacza ;p;p

zmienilam troszke tabelke i posadzilam dziewczyny testujace w ciagu najblizszego tyg na czerwone krzesla hehe

_________________________Staraczki
confused.gif

.............karla21.....................21..............05.12....................1..............
..........,,.sylwia_d...................22..............06,12....................3..............

.............piąteczka.................31.................???.....................2...............
.............Karolekk...................30..............07.12....................3..............
.............losiczka72................39..............08.12....................5..............
.............justynka7177...........24..............08.12....................2..............
.............karol_in-a................28...............09.12....................6..............
.............agniesia84...............27..............12.12....................2..............

.............marysia77................34..............13.12....................3..............
.............Suonko87................24...............14.12....................5..............
.............MałaMi.....................25...............19.12....................7..............
.............KatyB......................30................21.12..................13.............
.............Lorelain...................26...............23.12....................2..............
.............anusia88sc..............23......... .....24.12....................2..............
.............nosotros..................27...............30,12...................4...............
.............agnes2704..............29...............31.12...................5...............

.............Tymuniek.................27.................???....................4? .............
.............agnieszka_dk..........23.................???....................??..............
.............Dzoana.a.................29.................???....................??..............

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011.............. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08.2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.2011 ..............03.06.12..........
....Bobofrutek...............27.............03.09.2011..............10.06.12..........
....bietka84...................27............02.10.2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011........ ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.10.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......??????............
....ada6.1984................27............23.10.2011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24.............30.10.2011...............08.08.12...........
.....katrina115...............??.............. .??.............................???................
.....pola.........................??........... . ...??............................???................
.....pamela....................??.............. ..??............................???................
.....lilian........................26.... .............??...........................???................
.....Roszpunka..............25.......... ......??............................???................

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina a TY swoje, ale dobrze, nie nakręcamy, czekamy spokojnie co sie wydarzy :) lepiej miec niespodziankę niz sie rozczarować -znam to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
agniesia- śluz PŁODNY to śluz rozciągliwy, wygląda jak białko jaja, a NIE PŁODNY, jest lepki, kleisty biały, kremowy, wodnisty, nie rozciągliwy :) :-D

mieszkasz w wielkopolsce ja w poznaniu wiec az tak daleko bys nie miala w jakimkolwiek miescie mieszkasz:)
ale najpierw mi sie musi udac, moze roszpunka złapie kogos innego pierwszego

zagubiona kochanie chyba coś nie pasi mi w tabelce, mianowicie chodzi mi o Karolkka,z wykresu wynika ze dopiero co wróciła z morza czerwonego :laugh2:

karla kogokolwiek by nie złapała Roszpunka, ten ktos w koncu złapie Ciebie, a dzisiaj póki co powinnaś czuć jej oddech na swoim karku, więc rób ten test jutro, bo się naprawdę dziewczyna nam wykończy tym ganianiem...
ja w Poznaniu bywam praktycznie codziennie, więc na pewno Cię znajdę :)

ilonko- wiesz jak to jest, więc cieszę się że wierzycie we mnie i armię ułanów mojego męża, ale co ma być to będzie i zobaczymy do konca tygodnia. nie chcę sie nakręcać, bo to boli, a ja i tak od początku ten cykl uważalam za stracony więc chcę nadal tak myśleć :)

reklama
ilonko moze i tak ja nie wiem nie podaje danych wiec jest to co bylo ostatnio podane ja nic nie zmieniam jak nie podajecie same danych do zmian

Do góry