reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Mój Gosiulku kochany co tam u Ciebie, Kacperek już zdrowy,zastrzyki pomogły....a ja cykl coś się szykuje:***********buziaczki kochana dla Ciebie i synusia:*****
AAAAAAAAAAAA, dobra,że co,ze Ja??? heh najpierw popatrzałam na numer posta,to sobie myśle jeszcze trochu zostało dopiero jak mój post pojawił się na tej 777 stronie zaczaiłam:))))))Dziołuszki no co wy ja berek....niedoczekanie moje,ale i tak jesteście kochane:*

Ostatnia edycja:
reklama
agniesia84 termin @ ...cykle mam mniej wiecej 34dniowe wiec prawdopodobnie kolo12-13grudnia powinnam dostac kolejna.robilam testy owulacyjne i wyszedl mi pozytywny na 29go listopada,wiec faktycznie dodac do tego te 14 dni wychodzi 13 grudnia-powinna pojawic sie @,ale mam nadz ze sie nie pojawii.

Kochanie Kacperek...sama nie wiem...W poniedziałek byliśmy u laryngologa ale migdały mu się nie podobały...
Dziś byliśmy u pediatry na kontroli to mówi że na migdałach ropy nie ma tylko naloty grzybicze po antybiotykach. Nie wiem co by powiedziała.O grzybicy sama wspomniałam...
Nie mam zaufania do lekarzy...
Antybiotyku już nie ma.mam nadzieję że ta angina wyleczona...

A teraz czekam na @.Zobaczymy.Miesiac bardzo ubogi....więc nie liczę na cud...

Ale Ty jesteś pierwsza na 777:tak::-)

piąteczka - a widzisz bo to nie wolno jak króliki tylko co drugi dzień szalej z przytulankami :-D:-D:-D:-D:-D

agniesia - no staramy się staramy, ale to dopiero mój 2 cykl :tak: .... moj to kompletnie nie tańczący :laugh2: .... teraz nie może zasnąć z wrażenia bo za oknem sypie śnieg

asiczka - teraz obiecałam sobie że do 24 grudnia wytrzymam, no ale znając mnie to będzie ciężko bo ja strasznie niecierpliwa jestem :sorry:

dziewczyny a ja coraz bardziej zastnawiam się czy by już w tym cyklu nieodpuścić staranek na dziewczynkę i po prostu poszaleć w owu i niech będzie co będzie

Gosiulku ja za Ciebie i tak &&&&&&&&&&& mocno trzymam, więc rączki zaciśnięte.Oj biedny Kacperek,ale napisze Ci,że ja z moim miśkiem też miałam takie przeboje,najpierw angina potem grzybica a za jakis czas znowu angina i tak w kółko....i wiesz dopiero jak mu przycieli migdały jak ręką odjął...w tym roku a było to 2 lata temu miał pierwszy antybiotyk....popytaj larygologa jak on to widzi,bo u Igora przyniosło to skutek:*
asiczek to mamy ten sam termin,bo ja też na 12 grudnia spodziewam się tej wstrętnej koleżanki,daj znać kiedy testujesz:)))))))))))))))&&&&trzymam kciuki

lorelain- to rowniez moj drugi cykl staran...ale ja jestem niecierpliwa,przy poprzednich dzieciaczkach poprostu sie udalo,bez zadnych kombinowan a teraz jak totalnie planujemy to by sie chcialo juz teraz natychmiast...:-D

reklama
Do góry