reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Tez o tym pomyslalam ale jakos mi nie przeszlo przez klawiature :-D:-D:-D
nie wnikam jak tam sie sprawy maja ale nie chialabym by ci krzywde zrobil:-D:-D:-D takim naglym......wzniesieniem :-D:-D:-D
Ps edytowalam poprzedni wpis nadal nie widac ????

reklama
katy teraz jest ok:szok::-):szok::-)

hi hi- a może jak pisała lorelain- my po prostu za dużo? no ale nie wolno przecież tłumić potrzeb..........bo dla zdrowia niedobre:sorry:

no a my dodatkowo to musimy na zapas

piąteczka - mój ma 43 lata, jak Alinka się urodziła miał 40lat, a jak teraz to małe sie pojawi to niedługo przed Jego 44 urodzinami, więc głowa i główka do góry i do dzieła!!!!!!

Piateczka nic za duzo kazdy ma swoje potrzeby........jednym wystarczy raz na miesiac a innym 2 razy dziennie.... nic w tym zlego , kochacie sie a to najwazniejsze...ale tak na marginesie powiem ci naprawde z tego co piszesz to ten twoj facet to prawdziwy aniol......dostalas go chyba w (nie zrozum mnie zle :sorry:) zadosc uczynieniu za to co juz cie w zyciu spotkalo

mmmmmmmmmmmmm meskie posladki powiadasz PIATECZKO mmmmmmmmmm ja tez uwielbiam, a moj wlasnie lezy na boku i wypina te piekne 4 literki rrrarrr :szok:
ok laseczki uciekam spac bo rano trzeba pierworodnego do przedszkola odwiezc buziaki slodkich snow i zadnych czerwonych wodospadow

Ostatnia edycja:
katrina no tak mi się wydawało, że pomyłka- mój ma 45

katy wiesz, czasem też tak sobie myslę. Tacy faceci to sa dziś niczym dinozaury- wygineli- choć jak widać zdarzaja się jeszcze pojedyncze egzemplarze:-)

marysia ja jestem zdeklarowana fanka męskich pośladków

Piateczko ja tez.....ja tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma nic lepszego niz meska dupcia mmnnnniiiiaaaammmm :laugh2:

Dobranos Marysiu, ciekawe czy Katrina sie z nami zgodzi????

Katy - a czy Ty wiesz, że ciężarna ma większe zapotrzebowanie na sex???? i Ty mi tu o męskim ciałku wyskakujesz??? chcesz, zeby mój mąż rana dożył?????? pewnie, że lubię takie męskie jędrne pośladki... mniam, mniam...

piateczka
- 43 czy 45 - to prawie żadna różnica!!! żołnierzyki dzielne sa i dają radę - powiem Ci, że jeśli dobrze sobie z kalendarzem posprawdzałam to mojego armia to chyba 3 lub 4 dni poczekała na jajeczko... czyli dają radę!!! I tym samym liczę na to, że dziewczynka, bo jak nie - to te Wasze teorie o córci o d...pę będzie można sobie rozbić

a może już lula?

katy ja to jeszcze mundur uwielbiam- no wtedy facet to jest facet- jak widzę mojego m to wymiękam po prostu- choć jego codzienny strój to garnitur. Ale na wakacjach- jak wskoczy w obcisłe spodnie to też leże z wrażenia- sama nie mogę się zdecydować co lubię najbardziej- chyba wszystko ha ha

katrina no ja też znam tylko teorię- bo nigdy nie kombinowałam na płeć- jakoś tak samo zgrabnie wyszło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry