reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ech. bo ja uśpiłam maluchy, pogadałam trochę z m i teraz jestem sama i krew mnie zalewa- narazie to przenośnia , ale rano będzie i dosłownie

M załamany- mówi, że już jego armia jest pewnie stara i do niczego- musiałam go pocieszać przez pół godziny i mówić, ze to nie prawda. ale on się upiera- oj już ja mu wytłumaczę jak wróci

O hej Marysia to jest nas 3

Piateczko kochana naprawde jeszcze nic przesadzonego....zwlaszcza ze to brazowawe plamienie....sloneczko ale nawet testu nie robilas wiec na 100 % nie wiesz.....ja nadal mam nadzieje ze to tylko plamienie w terminie @

Marysia prawda???

Facetowi nie duzo trzeba zeby jego libido spadlo.....wytlumacz mu ze poprostu do zaplodnienia nie wystarczu tylko jajeczko i plemnik musi byc spelnionych sto innych warunkow .....ja kiedys nie moglam zajsc bo mialam nadzerke i ot taki blachy powod ale blokada dla plemniczkow :nerd:

piąteczka - juz Ci pisałam, że mój mąż nieco starszy od Twojego, a dał radę - Twój tez i niech nawet tak nie myśli - jak działaliśmy przy Alince to juz mój był starszy, teraz tym bardziej

katy prawdę mówiąc to i we mnie jeszcze tli się iskierka nadziei choć wiem, że to bez sensu
ale jak Ty to mówisz- kolejny cykl- kolejne staranka- chyba cos pomyliłam

marysia niech no on tylko wróci- to zaraz mu dupsko skopię- chocby po to zeby sobie popatrzeć- och jakie on ma fantastyczne pośladki:szok:

katrina przypomnij ile Twój m ma lat- bo mi umknęło

katy bo wszystkiemu winne te wyjazdy- przeciez nie wyczaruje sobie owulki wtedy kiedy mi pasuje

Piateczka otrzyj lezke jeszcze nic straconego a maz niech glowe do gory podniesie a ty pozwol mu pozbyc sie tych zlych i smutnych emocji o moze tak????

Wiem kochanie ale jak widzisz po moim przypadku mozna miec owulke miesiac w miesiac i tez nie ma gwarancji powodzenia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry