reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
net mi strasznie wolno chodzi

katy dzięki . dużo lepszy. co ja bym bez Was zrobiła?????????

katrina zawsze możesz posłodzić m, że tak na Ciebie dział, że nie możesz się oprzeć- i wilk syty i owca cała- faceci za komplement tego rodzaju zrobią wszystko

piąteczka - wiem, wiem.... wystarczy nieco finezji w ubranku, a raczej w jego braku i dalej to już jakoś tak samo sie kręci...

Hmmmm ja mam 162 cm a moj 176 wiec w miare ok.....ja uciekam dziewczynki bo jutro musze raniutko wstac buziaki i nadal &&&&&&& dla ciebie Piateczko a ty Katrinko slij nam fluidki

No to super moge...... isc spokojnie spac, a ty Piateczko glowa do gory :tak:

Katy i piąteczka - łapcie za ogonki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`i zmykam spać, bo rano pobudka. Dobrej nocki.

dobranoc katy

katrina na szczęście mamy nad nimi przewagę hi hi

ja też uciekam- jeszcze się muszę umyć a mały zaraz na mleczko wstanie

do juterka

Dzień dobry...

zanim was nadrobię.... wczoraj wieczorem zrobiłam test o czulości 20 coś tam i oczywiście jedna krecha, więc potwierdziły sie moje przypuszczenia. A po wieczornym brykaniu z małżowiną zaczęłam plamić. Tempka rano spadła, więc czekam teraz aż się @ rozkręci bo czuję jej oddech na karku i jak depcze mi po pietach... :cool2:widać piąteczka zgarnęła wszystkie fliudki i będzie miała trojaczki :-D

zzagubiona- edytuj prosze moją tabelkę :) cykl już 7 i następny termin 11.01 :szok:

nika witaj- już nie będę opieprzać dzisiaj... ech....

a teraz wracam do nadrabiania lektury...

nadrobiłam.... ale chyba nie pamiętam wszystkiego co przeczytałam i co miałam wam napisać.

piąteczka- jeśli Ty też zaczęłaś plamić to ja już nic nie kumam. to kto w takim razie zgarnął wszystkie nasze fliudki??? ale może u Ciebie rzeczywiście to nie oznacza @. nadal trzymam kciuki i mam nadzieję, że się nie rozkręci... :)

miłego dzionka Kochane.

Ilonko- a nie mówiłam??? i kto miał rację, he????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was dziewuszki:-):-)w czwartkowy poranek u mnie deszczowo i bardzo zimno jest ze nie chce sie z domku wychodzic... wczoraj nie bylo mnie wogule bo jezdzilam caly bozy dzien za podloga do pokoju i zmarzlam jak nie wiem co i nie mialam juz sily juz wchodzic marzylam o luzeczku i herbatce z miodem.... ale dzis juz jestem ... juz sie biore za nadrabianie wczorajszych poscikow ... dziside na 11 do gina mojego na wizyte i odebrac prolktynke i lh .... :-):happy2: jak przeczytam zaleglosci to napisze ... pozdrowionka dla was:tak:

reklama
dzień dobry laseczki

ja po morzu czerwonym dryfuję na dobre- a to wszystko przez tego przeklętego doręczyciela!!!!!!!!!!!!!!!

karolinko no ja wczoraj rzuciłam hasło, że kto pierwszy na 777 ten berek. No i agniesia, jak dobrze pamiętam zgarnęła całą pulę. Buziolki dla Ciebie

anusia u mnie też paskudnie- a teraz jeszcze jakiś śnieg z deszczem- brrrrrrrrrr

zzagubiona proszę mnie wywalić na dół tabelki OM 9. 11 przewidywany termin następnej 4 stycznia cykl starań 3

Do góry