reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piateczko przykro mi bardzo. ale teraz okres staranek wypadnie gdzieś w okolicy świąt a to taki magiczny czas więc na pewno tym razem się uda. trzymam &&&&&&&& za Ciebie

u nas tez zimno, wieje, pada. strach z domu było wyjść. ale cóż pracować muszę. buziolki i miłego dnia dziewczynki

reklama
DUPA! DUPA! DUPA! PRZEZ DUŻE D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZACZĘŁAM PLAMIĆ- TAK WIĘC LISTONOSZ JUŻ SIĘ SPIESZYĆ NIE MUSI
su01101040103mq3.gif

oj kochaana jeszcze nic straconego co przeczytalamw poscikach nie zalamuj sie rozumiemcie ja w poprzednim mcu tez strasznie sie nakrecilam i tez nici wyszly ale jakos sie podnioslam i walcze dalej a ta @ okropna a zeby tak ja snieg zakopal na zawsze juz :tak:

a JEZELI kochane chodzi o wzrost to ja mam 170 cm a muj m. ma ok 180cmi tez moge sobie pozwolic na jakies buciki na obcasie czy szpilce.... POSLADKI hmmm mniaaaam ja zawsze kupuje ciuct dopasowane bokserki mojemu M. zeby muc podziwiac jego dup...ke :happy2::happy2:Imie nina ... sliczne mi tez sie podoba nikola ,dominika a znow dla chlopca mikolaj chyba to po mikolajkach , jas i igor:happy2:
lorelain: my chyba razem bedziemy kochana testowac w grudniu albo cos mi sie pomyrdalo w glowce ...? ja powinnam 24 gr testowac jak nie przylezie @ wredna.

WITAJCIE KOCHANE MOJE

PIATECZKO KAROLINKO
COS NAM TE STARANKA NAWALILY :-( JA SOBIE ODPUSCILAM JEDEN DZIEN STARANEK A DZISIAJ TO JUZ MI PRZESZLO CHOLERCIA NIE PODARUJE SOBIE ANI JEDNEGO CYKLU :-p:-p:-pODPUSZCZE SOBIE JAK ZOBACZE II KRESKI NA TESCIE PELNO ICH MAM WIEC JEST NA CO SIKAC :-D:-D:-D DZIEWCZYNKI MAM NADZIEJE ZE ZABARDZO NIE MACIE DOLINKI GLOWA DO GORY MOJ TERMIN NASTEPNEJ @ 1 01 2012

A GOSCIE WYJERZDZAJA JUTRO
;-);-);-) MILEGO DNIA WITAM NOWE STARACZKI CIEZARNE GORACO SCISKAM PA PA PA

losiczko- szczerze mówiąc wiedziałam, że ulegniesz... przecież musimy razem świrować!

piąteczko- ano widzisz, nie wyszło, ale może następnym razem...

cieszę się, że jesteście... to tyle ułatwia...

ja teraz już żadnych fluidków nie oddaję- wszystkie egoistycznie przygarniam do siebie. :) więc ślijcie dla nas ciężaróweczki... ślijcie....

jajnior boli, pracy dużo więc nie mam czasu się dolować. jest jakiś tam smutek, ale kieliszeczek owocków w płynie dzisiaj i mi przejdzie. w końcu wyjeżdżamy na weekend we dwoje... :)

zzagubiona ja poproszę w takim razie na saaaaam dół (prawie na dno) tabelki i termin wpisać @ na 11.01, cykl starań 7!!!

karolina : to chwal sie szybciutko gdzie wyjezdzacie na weekendzik ... napewno bedzie owocna praca zapieczetowany ....

my z m. juzpowoli myslimy nad wakacjami 2012r . mamy w planach slowacje lub nasze polskie morze w kolobrzegu
:-)ale dobrze chociaz na chwilke narazie pomyslec o cieplej pogodzie:-)

anusia- ano my z racji hobby mojej malżowiny jedziemy do lasu :) ale pieczętować to my możemy jedynie wszystko na czerwono :))) więc wstrzemięźliwość :(((

a co do imion... ja tam nie mam problemu. u nas postanowione i już- innej opcji nie ma. Problem sie pojawi jeśli sie okaże że to np. bliźniaki jednej płci- to drugie bezimienne będzie :)

witam i ja w czwartkowy poranek maz pojechal w delegacje pojechala z nim wczoraj do 2 mamy na kawe itp fajnie dzien minal dzisiaj kolejny i zaraz znowu weekend

na 13ta wizyta u lekarza kontrolna na szczescie ciezarne maja pierwszenstwo wiec dlugo nie bede musiala czekac pozdrawiam i zycze milego dnia

no i pada śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hurra!!!!!!!!!!!!!

karolinko ja znalazłam pocieszenie i w Was tutaj i w tym , że cykll wychodzi mi 28 dni- zawsze to coś

losiczka wiedziałam ,że nie odpuścisz!!!!!!!!

reklama
Czesc Dziewczyny oj widze ze u nas morze czerwone na calego:szok: no przykro mi bo to nie tak mialo wygladac:no: ale jak WAs znam to nie odpuscicie ;-) a jak by co to prosze brac przyklad z Losiczki. :-)
Karolinka to o ktorej tam uciekacie???? Jutro tak???

Piateczka jak dzisiaj przyjdzie te wstrecior to powiedz mu zeby sobie wsadzil te testy:eek:.....chociaz.......jak by mial sie kolejny raz spoznic na kolejny cykl to moze lepiej zeby sobie lezaly ;-)

Asiek to powodzenia u lekarza, a gdzie nasza Ilonka .......zaginiona w akcji???? Z mezem???:cool2:

Ja oczywiscie standardowo zaspalam bo jakos wczoraj nie moglam zasnac.....male spiecie z m :zawstydzona/y: co i widac na tabelce bo nie ma serduszka :confused2:musze leciec i dopiero was poczytam poznym popoludniem, i cos czuje ze bede miala co robic buzka :happy2:

Do góry