reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie.
U mnie też pogoda paskudna, wieje i pada jakieś świństwo.
Gardło bardziej drapie, więc dzisiejsze popołudnie poświęcam na leżenie w łóżku i kurowanie się. Może macie jakieś dobre sposoby na przeziębienie? Jak jutro nie będzie lepiej to wybiorę się do lekarza.
Biedna moja fasolinka.:-( Bardzo się o nią boję.
Ilonka uświadomiła mi wczoraj, że ja to jestem Zobacz załącznik 414677bo wszystko mnie przeraża.

Jakieś zatrzęsienie @ dzisiaj! Co się dzieje??!! W przyszłym miesiącu za to będzie zatrzęsienie fasolek! Trzymam kciuki.

Możecie mnie wpisać do tabelki, choć nie wiem czy to nie za wcześnie. wiek 25, OM 2.11, tc 4, tp 12.08.2012

Ostatnia edycja:
no ja widzę, że rzeczywiście niezłe zalanie sie ruszyło... qrcze... przeciez nie tak miało być... :wściekła/y: biedna Roszpunka ile tak można ganiać...
może następna porcja testujących będzie miala dobre wieści, a jak nie to ja Wam mówię, że nowy rok będzie szczęśliwy- no bo jaki ma być, prawda?
i mam pomysł dla tych, którym następne testowanie wypada w nowym już roku!!! postanowienie noworoczne? zafasolkować :)

Losiczko- porównałyśmy Ciebie z Tygryskiem do Wiewióry z Epoki Lodowcowej :)

justynko- testujemy razem następnym razem... :)

ilonko- mamy nadzieję, że nie utopiło Cie to nasze morze i po prostu cieszysz sie z obecności męża, bo jak nie to... foch :)

Roszpunko- witamy strachliwego Prosiaczka

piąteczko, Kłapouchy jak to osoiołekj bardzo wolno biega i nigdy nie zdąży się ukryć bo i tak ma przeczucie, że wszystko najgorsze na niego spada, więc ja mogę iść pierwsza na odstrzał :) a co... tylko oby sie okazało, że na mnie w ogóle mozna polować, bo jak nie.... ach nie chce myśleć, że może sie nie udać kiedykolwiek, że to... eeee.... nie dzisiaj, nie dołować się!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To dlatego mam gardło chore że muszę biegać po tym zimnie za wami!! :tak::tak::tak:

Jeśli któraś z was ma sposób na przeziębienie to czekam na propozycje. Póki co to obżeram się czosnkiem i miodem, a dziś nastawiłam sobie cebulę na syrop.

Jestem kochane

nie miałam od rana netu , ale tak czy siak od rana leżałam jak kłoda, ZACZĘŁA SIE JAZDA BEZ TRZYMANKI !!!!!!!!!!! ze 2-3 dni i zamieszkam juz na stałe w kiblu :crazy::baffled:
losiczka nie martw sie złego licho nie weźmie :-p
Karolinko, piąteczko, justynka - PRZYKRO MI .....buuuuuuuu................ :-(
agniesia mąż w pracy,... ale wróci około 16 :)
Karolinko życzę udanego weekendu w lesie :tak:
anusia beta poniżej 5 to BRAK CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!
losiczka - brawo, męska decyzja :-D walcz kobieto o ta córe do cholery !!!!! :-D
zagubiona- i jak teraz humorek?????? nadal paskudny ??????? pewnie przez ta pogodę też.....!!!!!!!!!!!

Ja mam 164cm a mąz ma 185 wiec ja też moge śmigać w szpilach......ale nie umiem :szok: tak poważnie to muszę miec grubszy obcas aby czuć sie stabilnie, bo w przeciwnym razie nogi bym połamała !!!!!! najlepiej czuję sie na płaskim i juz :) :-) Kupiłam sobie teraz buty na święta na 9cm obcasie i nie wiem co to bedzie, bo jeszcze nie doszły no ale to w sumie tylko na okazję wiec spoko :-D

KURCZE ALE SIE CZUJĘ PASKUDNIE.....JESC NIE MOGĘ,OTWIERAM LODÓWKĘ TO MNIE AZ ODRZUCA.... OJ,OJ, BEDZIE SIE DZIAĆ ........ALE CHCIAŁAM TO MAM.....PRETENSJE BEDE MIEC DO MĘZA CO ON MI ZROBIŁ :-D no żartuję dam radę ,zeby tylko dzidzia rozwijała się prawidłowo, no żeby tym razem moję męczarnie nie poszły na marne

Roszpunka zrób sobie miksturę.......... 4 ząbki czosnku, 3 cebule, i pół szklanki miodu, to wszystko do słoika na 8 godzin,. potem przelać sok i do lodówki na noc, na drugi dzien pij ze 3 razy dziennie np po 2 łyżki :) mnie po tym po 1 dniu przeszło wszystko jak ręką odjął !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry