Jestem kochane
nie miałam od rana netu , ale tak czy siak od rana leżałam jak kłoda, ZACZĘŁA SIE JAZDA BEZ TRZYMANKI !!!!!!!!!!! ze 2-3 dni i zamieszkam juz na stałe w kiblu

losiczka nie martw sie złego licho nie weźmie
Karolinko, piąteczko, justynka - PRZYKRO MI .....buuuuuuuu................ :-(
agniesia mąż w pracy,... ale wróci około 16
Karolinko życzę udanego weekendu w lesie
anusia beta poniżej 5 to BRAK CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!
losiczka - brawo, męska decyzja

walcz kobieto o ta córe do cholery !!!!!
zagubiona- i jak teraz humorek?????? nadal paskudny ??????? pewnie przez ta pogodę też.....!!!!!!!!!!!
Ja mam 164cm a mąz ma 185 wiec ja też moge śmigać w szpilach......ale nie umiem

tak poważnie to muszę miec grubszy obcas aby czuć sie stabilnie, bo w przeciwnym razie nogi bym połamała !!!!!! najlepiej czuję sie na płaskim i juz

:-) Kupiłam sobie teraz buty na święta na 9cm obcasie i nie wiem co to bedzie, bo jeszcze nie doszły no ale to w sumie tylko na okazję wiec spoko
KURCZE ALE SIE CZUJĘ PASKUDNIE.....JESC NIE MOGĘ,OTWIERAM LODÓWKĘ TO MNIE AZ ODRZUCA.... OJ,OJ, BEDZIE SIE DZIAĆ ........ALE CHCIAŁAM TO MAM.....PRETENSJE BEDE MIEC DO MĘZA CO ON MI ZROBIŁ

no żartuję dam radę ,zeby tylko dzidzia rozwijała się prawidłowo, no żeby tym razem moję męczarnie nie poszły na marne
Roszpunka zrób sobie miksturę.......... 4 ząbki czosnku, 3 cebule, i pół szklanki miodu, to wszystko do słoika na 8 godzin,. potem przelać sok i do lodówki na noc, na drugi dzien pij ze 3 razy dziennie np po 2 łyżki

mnie po tym po 1 dniu przeszło wszystko jak ręką odjął !!!!!!!!!!!!