reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

KAROLCIA HE HE DOBRE OD DZISIAJ PISZE SIE WIEWIORA :yes::yes::yes:

ILONKO NO NARESZCIE TROSZKU SIE ZDENERWOWALAM

DZIEWCZYNKI CIEZAROWECZKI NA BOL GARDLA PROSZE SSAC WIT C :-p:-p:-pALE TYLKO WITAMINKE HE HE:rolleyes2:

reklama
Ilonko nie wiem skad ten zly humor jakas rozdrazniona jestem ehh bylam u mamuski pierogi lepic ale jakos to nie pomoglo

_________________________Staraczki
confused.gif

.............sylwia_d...................22........ ......06,12....................3..............

.............agniesia84...............27.......... ....12.12....................2..............
.............marysia77................34.......... ....13.12....................3..............
.............Suonko87................24........... ....14.12....................5..............

.............MałaMi.....................25....... ........19.12....................7..............
.............KatyB......................30........ ........21.12..................13.............

.............Lorelain...................26........ .......23.12....................2..............
.............anusia88sc..............23......... ......24.12....................2..............
.............scotland18...............21.......... .....25.12...................1..............
.............nosotros..................27......... ......30,12...................4...............
.............agnes2704..............29............ ....31.12...................5...............
.............Karolekk...................30........ ......07.01....................3..............
.............losiczka72................39......... .....01.01....................6...............
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...............
.............karol_in-a................28...............11.01........... .........7.............
.............justynka7177...........24............ ..10.01.....................3..............
.............agnieszka_dk..........23............. .....???....................??..............
.............Dzoana.a.................29.......... .......???....................??..............
.............karla21.....................21....... .........???......................2..............
.............Bobofrutek...............27.......... .......???.....................??..............

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......??????............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.10.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12............
.....katrina115...............??.............. .??.............................???............... .
.....pola.........................??........... . ...??............................???.............. ..
.....pamela....................??.............. ..??............................???............... .
.....lilian........................26.... .............??...........................???..... ...........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zapalam świeczki, chwytam pierniki, książkę i idę do łóżka się poużalać nad sobą... mąż wpadł tylko na obiad i już go nie ma... wróci jak skończy... czyli nie wiadomo kiedy... uroki własnego biznesu...

też widać zdołowany jest że @ przyszła... ale tym razem nie mówił, że mu smutno/że szkoda bo wie że jeszcze bardziej by mnie to zdołowało...

witajcie
Dopiero teraz mam chwilkę, bałam się, że naprodukowałyście dzisiaj tyle co wczoraj i że będzie problem z doczytaniem do końca, ale nie, spoko.
Przykro mi, że jednak teściki pójdą w ruch w następnym cyklu... ale nadal trzymam kciuki!!!!
U nas dzisiaj straszna wichura i nadal grad co chwilę sypie. Rano to miałam stracha, że nam dach serwie tak belki na strychy trzeszczały, ale troszkę sie uciszyło.

Halo dziewczynki...w koncu sie obrobilam. Posprzatane, poprasowane, obiadek gotowy a ja "prawie gotowa":-p na wieczorne bobosexiki......bedzie owulacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oglaszam wszem i wobec ze na tescie owu wyszly dwie kreseczki :-):-):-) piekne wiec czas zaczac dzialac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sie tak ciesze ale pewnie niedlugo bede miec takie smutne minki jak wy :-( kiedy @ przyjdzie

Justyna77 szkoda ze ta wredota przylazla.....moze w nastepnym sie uda
Roszpunka a ty jak sie czujesz, bo nic nie piszesz moze ciebie dopadnie tak jak Ilone dopiero w 6tc???? Ilonka a z Jasiem tez tak mialas???Dlugo ci sie trzymaly mdlosci???
Piateczka faktycznie dzisiejsza mlodziez to bystrzaki:tak:....ale cie chyba zdziwila:szok:??? Moze bedziecie miec z glowy wysylanie "dzieci do kina" bo sie same domysla :-D
Asiczka31 a w ktorej czesc Gb jestes???
Wichura:szok:???Katrina to mial snieg padac a u was takie wiatry???:szok::szok::szok:

reklama
Do góry