reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zZagubiona ja za ciebie trzymałam od początku kciuki odkad czytam forum będzie dobrze zobaczysz, ten miesiąc będzie nasz hehe tylko po @ na który czekam...

Troche mi zjadlo tekstu... za ciebie trzymałam kciuki od początku i mam nadzieje że wszystko u ciebie wporządku a do pozostałych staraczek -mam nadzieje że to będzie nasz miesiąc:p

Witam nowe staraczki, Solcia i Rozia.

Myślę, że najbardziej miarodajne są pomiary temperatury. Jeśli któraś z was się zdecyduje to tutaj dowiecie się co i jak.

Solcia,możesz zacząć mierzyć tempkę nawet dziś, ja zaczęłam około 10 dnia cyklu i dowiedziałam się od razu kiedy owulka. Później możesz obliczyć dokładnie ile trwa faza lutealna, czyli 3 faza cyklu, która zawsze jest tak samo długa.

Scotland, możesz serduszkować cały czas jak chcesz chłopca, bo nawet jeśli sprzed jajeczkowania zostaną plemniki żeńskie, to te nowe silne męskie je prześcigną jak jajeczko się uwolni.

Katrina mój m też nie wierzy w fasolkę. wczoraj jak mu powiedziałam, że jeszcze nic nie było widać na usg, tylko pęcherzyk to spytał czy w końcu jestem w ciąży czy nie. niedowiarek :-D pewnie dotrze to do niego na sali porodowej jak zobaczy maleństwo, chyba że wcześniej zemdleje:-D:-D Jak nie będzie chciał iść to też go nie zmuszę, ale wolałabym żeby ze mną był.

tomek i justyna
już nie mogę się doczekać takich ciążowych wahań nastrojów:-D
eeeeeeee, ja mam wahania nawet bez ciąży:szok::szok::szok::-D

Ja po miksturce Ilonki obudziłam się dziś z nie gorszym samopoczuciem, więc jeszcze trochę i może wyleczy mi to gardło. Za to mężusia zadręczę cebulowym oddechem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
jaka stara babka kochana mlodsze dzieci minimum 10 lat ci odejmuja a jak cora juz bedzie to kolejne 10 odejmie czyli niewiele ponad 20 bedziesz miala ;p gdzie nawet mniej by chyba przed 40 jestes z tego co pamietam

Do góry