reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Tak Asiczka carboot :-):-):-) tez tam roznosci kupujemy....,no teraz nie bo juz zima ale na wiosne hulaj dusza!!!!!!

A co do wykresiku wejdz w panel urzytkownika i tam poszukaj EDYTUJ SYGNATURE , wklej wykresik, zapisz i gotowe :-)

reklama
Ilonka - ja ci normalnie powinnam do d... nakopać. Co to za dołowanie się i wkręcanie samych okropności. Pozytywne myślenie to połowa sukcesu!

Nika - ja jestem logistykiem...a dokładnie to zajmuję się tym żeby na całym świecie można produkować samochody pewnej marki, od produkcji seryjnej po prototypy i samochody limitowane :dry: .... jednym słowem mówiąc to trzeba być nieźle szurniętym pod kopułą żeby się tym zajmować :-D .... na zdjęciu jest Lorelain.

Katy - i tak i nie....niby an dziewczynkę, ale z dużą szansą również na chłopca i co będzie to będzie. Żadna z opcji by mnie nie zmartwiła :-p;-)

nie na moje nerwy to wklejanie wykresu:wściekła/y:wkleilam ale wyszedl mi taki wielki a chcialam tylko miniaturke:(chyba sobie:-D:-D dam, spokoj :-D
lorelain to mąż pewnie kipi z dumy ze jego zona ma w reku taki fach:)))zdolniacha z Ciebie :)

Lorelain to zycze ci....hmm poprostu owocnych serduszkowan:tak:.
Piekna z Ciebie kobieta ....czemu nie startowalas w wczorajszych wyborach????:-):-):-)
Asiczka a na enpr musisz wejsc na moje wykresy i tam u gory masz 2 opcje. Miedzy innymi masz kod link do miniaturki a reszte zrob tak jak ci wczesniej pisalam dasz rade skoro ja sobie tez poradzilam :-D

Ostatnia edycja:
hihi laski Lorelain to postać z "Kochanych kłopotów"

asiczka - mój mąż to raczej nie widzi powagi sytuacji i jak mam w nocy pilne telefony to on to zlewa :dry::blink:...ale to chyba już tak jest bo ja też mam zlewkę na jego pracę a on się przejmuje...dzisiaj np. puszczał mi film w którym on gra za każdym razem gościa alkocholika który kończy martwy i jakoś osobiście jak widzę mojego męża z rozwalonym mózgiem to ja po prostu nie chce na to patrzeć a jemu przykro .... tyle że on nie rozumie co ja czuje, on to ma jak najbardziej pozytywne wrażenia bo takie sceny sa bardzo śmieszne...no ja nie wiem chyba lewa jakaś jestem :dry:

Ha ha ha ale nas wkrecilas....albo same sie wkrecilysmy :-D:-D:-D
Naprawde dopiero teraz zauwazylam jej podobienstwo do tej postaci z Kochanych Klopotow

reklama
to jestem ja i mój mąż .... ale to na chwilę wrzucam

Mój mąż nie jest aktorem, z zawodu jest konstruktorem maszyn, ale faktycznie to kręcą filmy w 3D w których czasami sam gra....to nie są produkcje komercyjne

Ostatnia edycja:
Do góry