reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
asiczka- Luteina ma wiele korzyści, no wywołuje @ przy cyklach bezowulacyjch, reguluje cykle ORAZ PODTRZYMUJE CIĄŻĘ, NIE SZKODZI DZIECKU BO TO CZYSTY PROGESTERON, JAK SIE MA GO ZA MAŁO CIĄZE MOŻNA STRACIĆ , WIEC LUTEINA PRZYNOSI SAME KORZYSCI, :))))) jest na receptę,

dzieki ilona za wytlumaczenie,a jednak czlowiek uczy sie cale zycie:)mam juz dwojke dzieci a nie wiedzialam o tej luteinie:)z pierwszym dzieckiem bralam duphaston poniewaz przeszlam zawal lozyska,a druga przebiegla juz nieco spokojniej..lece w styczniu do polski wiec musze poprosic o recepte swojego lekarza:-)

asiczka w sumie dupek to to samo co luteina tyle ze dupek jeszcze wspomaga pracę ciałka żółtego i jest to syntetyczny progestagen, jest silniejszy od naturalnego hormonu , bo luteina chyba takiej funkcji nie ma !! no i jest drogi hehe, luteina kosztuke ok 3zł a dupek ponad 30zł

agniesia :-):-):-):-):-):-):-) super!! Teraz ściskam moooooocno kciuki za Ciebie i fasolkę &&&&&&&:-)
No to Roszpunka może odetchnąć ;-) Teraz Ty się kochana naganiasz ;-) Oby nie za długo :-p pochwal się tym teściorem!!

Dziewczyny ale to budujace,kolejnej z nas sie udalo:)))nastraja to pozytywnie:))))i bardzo dobrze:))niedlugo stworzymy pewnie grupe wsparcia pod nazwa "CIĘŻAROWKA":-Doby jak najszybciej hihi,to kto nastepny w kolejce do testowania?bo juz sie pogubilam....:szok:

~Kochane mam problem ze znalezieniem kabelka żeby zdjątko Wam wkleić,poszukam jeszcze zaraz i napewno się pochwale:))))Ja robiłam test bo od wczoraj mdli mnie i pawik był,kawa rano bleeeeee a cyce jak donice dlatego kupiłam teściorka.To ten Acon ultraczuły i są dwie wyrażne krechy:))Roszpunka niech zwolni już tempo i abym ja komuś mogła szczęśliwie BERKA oddać:*buziaki

aga zdrowka duzo
Ilona u mnie dzis troche lepiej bylam u lekarza we wtorek mam sie zglosic do szpitala w srode "zabieg" i do minimum piatku w szpitalu grrr ;/

reklama
Agniesia zostalas berkiem!!!!!!! W koncu Roszpunka odpocznie
Kochana alez nam niespodzianke sprawilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zycze Ci (Wam) wszystkiego najlepszego, zdrowka i pozytywnego myslenia

Ilonka
ja nigdy go nie mialam ale teraz mam Rimmela Stay Matt i jest swietny, mam cere mieszana i fajnie sie wchlania dosyc szybko i nie swieci sie twarz

Do góry