reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka kochanie nie denerwuj się tak i nie wsłu**** w organizm, to że objawy trochę ustąpiły nie oznacza katastrofy:-) trzymam za Ciebie kciuki i wszystko będzie ok, tzreba być dobrej myśli, ja miałam ciążę bezobjawową, piersi wogóle mi nie urosły, słabo bolały, ale za to po porodzie...

Katy hej, humor lepszy? Zmartwiłaś się wczoraj że szanse zaprzepaszczone:tak:

Solcia he he ja jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego:-D

A ja mierzyłam temp i tylko 36,4 a to 15 dzień :-(cyklu
mam nadzieję że nie macie nic przeciw że podglądam wasze wykresy, ehh ja jesnak do tego się nie nadaję. Może bez luteiny będą dłuższe cykle?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :-)
Witam nowe staraczki.

Ilonka nie dołuj się kochana, ja mocną trzymam kciuki za Twoją córcię, więc musi być dobrze . Tulę mocno.

U mnie 2 koleżanki (obydwie Anie) są w ciąży, jedna ma termin na koniec lipca, druga na połowę sierpnia). Fajnie, zazdroszczę im bo my dopiero zaczynamy się starać gdzieś w czerwcu, ale i tak się od was uzależniłam, więc nadal was podczytuje :-D.

Własnie ostatnio zastanawiałam się jak tam nasza forumowa koleżanka Scotland daje rade z tymi wichurami.

Lorein to gdzie Ty pracujesz że masz taki zapiep.... BTW jeśli to Twoje zdjęcie na awatarku to śliczna z Ciebie dziewczyna. A co do obrony 1 dzien po porodzie to naprawdę podziwiam, bo ja bym pewnie odpuściła. Zresztą ja się broniłam we wrześniu zamiast w czerwcu, ponieważ byłam bardzo zajęta graniem w L2 :-) i nie miałam czasu napisać pracy hehe. Ale to było dawno temu.....

Ale mam słaby ruch w pracy, to już nikt nie potrzebuje okularów?? Jeszcze 45 min i do domku. Buziaki kochane :)

Nika Ciebie juz pewnie nie ma bo poszłaś do domciu ale życze udanego weekendu :) Roza czyli wczoraj tez mierzyłaś sobie i dziś ??? czy ten pierwszy raz to było wcześniej????? tak juz nie jedna mówila ze założy wykres po @ a sie potem okazywało ze @ nie przyszła :))))))))))

Uwaga uwaga uwaga, chyba zaras padnę normalnie trzęse się cała jak osika....poszłam za ciosem,bo mdłości mnie dopadły i jak byłam w aptece kupiłam test ACON,cichaczem zrobiłam i ja nie pierdykam są dwie wyraźne KRECHY II!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boże kochany,mój mąż poszedł na spacer ochłonąć i po kwas foliowy,bo nie mam oj ja pinkole.......................Ale spokojnie dopóki nie ujrze maleństwa to nie uwierze,strasznie się boję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki narazie wstrzymać się z gratulacjami,tylko proszę o kciuki i idobre fluidki żeby wszystko było wporządku:***********całuje Aga

Ostatnia edycja:
Gosiulku jestem w taki szoku,ze nawet obiadu nie mogę skończyć,mąż też,bo jak wypaliłam z tej łazienki....Oby wszystko teraz jakoś się udało,oczywiście strach mam ogromny,co chwolka do toalety biegam,a termin @ miałam na 12.12 a tu juz dzisiaj dobrze widoczna krecha.....nie wiem czy luteiny nie zacznę już dzisiaj aplikować,co myślicie?

agniesia to cudownie:)))))))przesylaj nam teraz swoje fludki:-D:-D:-D:-Djednak nie wytrzymalas do 13go hihih,teraz bede sama testowac jesli wogole...no ale swietnie:)))dbaj teraz o siebie i malenstwo,duzo zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
agniesia kochanie to ja moooooooooocno trzymam kciuki za Ciebie aby wszystko było w porządeczku !!!!!!!!!kurcze ale niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kotek mnie wyszła blada krecha 3 dni przed @ wiec spokojnie :) za 2 dni powórz soboe test ale tez ACONEM :) NO ALE SIE CIESZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DBAJ O SIEBIE KOCHANIE TERAZ :) ALUTEINE TO BIERZ BEZ ZASTANOWIENIA !!!!!! ONA TYLKO POMORZE NIE ZASZKODZI !!!!!!!!!

HUUUUUUUUUUUURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

błagam wstaw fotkę testu :) :))))))) pochwal sie :))))))))))))))))))))))))))

Do góry