reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień doberek wszystkim!
No i mamy sobotę, mój mąż pojechał mi na zakupy a ja nie mogłam się oprzeć żeby do was nie zaglądnąć i oto jestem:blink: KatyB święta racja że to forum uzależnia:p

reklama
Zapalenie naszczescie ustalo, mam nadzieje ze na dobre. Teraz zmykam do pracy ehh pewnie znowu bedzie cala masa klientow ostatnio zarobilismy £60tys w sama sobote a przed samymi swietam ma dojsc do £90tys. Trzymajcie sie wpadne wieczorkiem was poczytac zeby mi sie lepiej spalo:tak:

Witam kochane w sobotni poranek:)))) O i widzę noą staraczkę,witaj Dis i zostańz nami a ześwirowanie masz w pakiecie:-D Kochane wczoraj po prostu przespałam pół dnia,padłam na kanapie i koniec,dopieromój syncio zaczął na mnie eksperymentować to się przebudziłamposłuchałam listy trójki i spowrotem nyny, a cycuchy bolą.....teraz ciekawe na co;-)Mam dzisiaj ambitny plan umys okna,ale zobaczymy czy się zmobilizuje....pisałyście o studiach,ja skończyłam 2 zupełnie nie życiowe kierunki ale za to dobrze się w nich czułam, skończyłam politologię a od tygodnia jestem magistrem stosusunkó międzynarodowych,specjalizacja administracja urzędnicza:))) Ja popieram takie zmknięte forum.Chłopcy moi jeszcze śpią to ja szybko kafka i do Was,buziaczki kochane:*

Witam sobotnio :)
Wpadam życzyć miłego dnia :):):)
Mąz w pracy wiec bede podglądać Was dziś jeszcze :) :tak:
witam nowe staraczki :) życze powodzenia !!!! :-)

Mnie ogólnie prawie na razie przeszły mdłości, no i zaczęłam sie własnie martwić, bo to zły znak dla mnie, wiec moje szczęście raczej nie bedzie trwac zbyt długo !!!!!! nie mam siły nawet juz o tym myśleć !!!!!!!!!!!! :(((((((((((( :-( :-(
:-(

Ilonka przestań sobie wkręcać,chociaż wiem co czujesz i że takie myśli kłębić będą u nas mamuś aniołkowych...Kochana pamiętaj,że każda ciąża jest inna i nie koniecznie objawy cz ich brak o czymś świadczy. W ciąży z Igorkiem oprócz rosnącego brzucha żadnych objawów ciązowych,żadnych mdłości senności nic zupełnie nic...natomiast w tej ostatniej spałam na siedząco,a cyce to bolały jak nie wiem co....Spróbuj się zrelaksować,sprawić sobie jakąś przyjemność a ja Cię przytulam mocno mocno:tak:

kochane ja tak na szybko zajrzalam zeby zaleglosci z ranka nadrobic,zmykam juz do pracy.@ jeszcze nie ma:-)zobaczymy,jest w sumie jeszcze czas...zycze milej soboty i wracam do was za kilka godzinek.
P.S to forum naprawde uzależnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbuziole:-)

agniesia dziękuję , ja naprawdę nie chce przesadzać ale tak było za kazdym razem, nagle objawy ustępowały a po paru dniach juz znałam przyczynę, nawet nie chce myśleć co usłysze jak pójdę do lekarza !!!!!!!!! a do tego jeszcze tyle czasu - przeciez oszaleje jak mi na dobre juz objawy ustąpią !!!!!! nie wiem czy jest sens isc w środę do innego lekarza i sprawdzić czy jest ok czy nie....!!! sama nie wiem, poczekamy co bedzie dalej, mnie sie od 6 tyg nasilały objawy a nie ustępowały :( ale los, niech to szlak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze jest wszystko dobrze,ale nie da sie nie myslec czy faktycznie tak jest !!!!!!!!!! :(((((

Czesc pracusie...
widze ze nie tylko ja mam dzisiaj ambitne plany :-D

Ilonka tylko spokojnie, narazie nic sie zlego nie dzieje. Przeciez ciaza to nie tasmociag zebys miala takie same objawy, nie bez powodu mowi sie ze kazda ciaza jest inna :tak: nie wspomne juz o ciazach bezobjawowych. Nie zamartwiaj sie tak kochanie bo z tego zamartwiania moga wyjsc klopoty a nie z braku objawow. Przeciez te wszystkie objawy to sprawka hormonow napewno jeszcze bedziesz nam tu nie raz pisac jak cie od nabialu odrzuca albo maz lecial po lody w nocy do calodobowego ...albo to twoja glowa tak nakreca organizm ze nie czujesz tych objawow. Pamietasz po wizycie od razu poczulas objawy bo sie okazalo ze wszystko dobrze. Moze tym razem nie czujesz bo sie tak strasznie zamartwiasz???
Bedzie dobrze buziole
Scotland a w jakiej branzy pracujesz jesli to nie tajemnica ???Swoja droga nie zly przychod :szok:

U mnie dopiero przyszly tydzien bedzie zawalony praca, tak przed samym wyjazdem

reklama
Katy- no przepraszam ze tak smęce,ale znam swój organizm, z małym do 7 miesiąca sie meczyłam a teraz w kazdej nieudanej ciąży miałam objawy a nagle bach i było po objawach a po paru dniach albo dziecko nie żyje albo to puste jajo, dlatego sie martwię czy teraz jest ok czy znów mnie czeka cierpienie, no a jak miałam objawy to za cholere nie dało sie wmówić ze ich nie ma......no i co ja mam ze sobą zrobić !!!!!!!!!! oszaleje chyba i tyle !!!!! zeświruje do 20 grudnia :(((((((((((((( czuję ze bede miec zajebiste święta nie ma co !!!!!!!!!!!!!!! :-:)-(

Do góry