reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy - zobaczysz nim się obejrzysz a już będziesz się chwalić zdjęciami kropka z USG;-)

edit:
a tak podgląda Mati co piszą e-ciocie na forum ;)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
kobietki ale macie super dzieciaczki :) Ja oczywiście jestem ZA założeniem GRUPY !!!!!!!! wtedy nikt nie bedzie "przypadkiem" oglądać naszych fotek :) :-D

asiczka bardzo obiecujący wykres !!!!!!!!!!!!!!!!!! Bede stałym gościem u Ciebie:) :) bo sie ciekawie zapowiada :)

Lorelain- Twój Mati to przypadkiem nie jest podobny do tatusia??????? bo coś mi sie tak kojarzy jak kiedyś wstawiałaś fotki :)

Ostatnia edycja:
sorki, musiałam na chwilę Was opuścić, byłyśmy dziś na przyjęciu urodzinowym najlepszego Alinki kolegi i miałam nadzieję, że się trochę zmęczy i może nawet odpocznie po południu.... o ja naiwna!!!

lorelain - mówisz i masz

ziemniaki i cebulę ściera się na drobnej tarce (tak jak na placki ziemniaczane), dodaje sie jajko i mąkę pszenną, sól do smaku - ciasto musi być gęściejsze niż na placki
ja nakładam sobie po trochę np. na deskę do krojenia i zrzucam łyżką do wrzącej osolonej wody, gotuje się tyle, żeby nie były surowe, można je okrasić podsmażonym boczkiem, albo cebulką - jak kto woli

Dobra kochane ja uciekam spać, ululały sie moje facety wiec co ja bede taka samiutka sobie siedzieć , zjadłam jeszcze 2 kawałeczki babki aby szybciej ta moja fasolka rosła :zawstydzona/y: chyba bedę rozgrzeszona co?????:baffled: bo to aż grzech o tej godzinie jesc :confused:

DOBRANOC :laugh2::happy2:

Agniesia84 cieszymy sie razem z toba i mocno sciskamy:) no i mamy nadzieje ze przeslesz na nas fluidki i tez beziemy niedługo ciężaróweczkami:p
KatyB no ja tez nie mam sie czym chwalic bo czekam na @ jak na zbawienie, a tu wszystko sie odciaga w czasie bo im pozniej @ tym później starania:(

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki po dwudniowej przerwie. Może nie do końca dwudniowej, bo zaglądałam tu, ale tylko po to,żeby nie mieć bardzo dużych zaległości :)) I nie było mnie dwa dni, a tu takie zmiany :):) Aga trzymam kciuki, aby fasolka pięła się w górę ;) Ja miałam zrobić swój wykres, ale nie maiłam czasu niestety:( Od jutra mierzę temp i w poniedziałek zrobię piękny wykres, bo mam dzień wolny i będę miała w końcu czas dla siebie:)

reklama
Do góry