reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dobrywieczor wszystkim
O 19 skonczylam prace, potem pojechalismy do pizzy hut na mala bbq pizze mmm pychota:tak:
Teraz chwila relaksu z babyboom i do lozeczka bo jutro znowu na 9 do pracy

KatyB
Pracuje jako sprzedawca w Primarku w weekendy, myslalam ze pogoda odstraszy dzisiaj ludzi od zakupow ale oczywiscie byly tlumy, w sumie to juz przedostatni weekend przed swietami wszyscy juz koncza swiateczne zakupy a my jeszcze daleko w polu:szok:

Nika30
dzisiaj nie bylo najgorzej ale przez ostatnie dni tak wialo ze pozamykalismy sie w domu i nie wychodzilismy nawet na chwile bo by nam glowy urwalo, naszczescie prad mamy, polamanych drzew nie widzialam, oby szybko pogoda sie poprawila

agniesia84 super niespodzianka! Gratuluje i zycze spokojnej ciazy. Przejelas szczytne miano berka ciekawe kto bedzie nastepny

Ja tez jestem za grupa zamknieta :tak:

reklama
Nie jeszcze nie wszystkie spia ale ja chyba tez za chwilke uciekne moze cos sie zakrece kolo meza :-D
Solcia mam nadzieje ze juz niedlugo bedziemy sie chwalic zdjeciami chociazby fasolkami ;-)
Rozia fajnie ze zakladasz wykres naprawde jest pomocny, ja prowadze go juz drugi miesiac i mam juz nawyk siegania po termometr rano:-)

Scotland oj to macie tam kupe roboty, ja widze co sie u nas dzieje w Primarku polowa towaru na ziemi....przychodzi taki jeden z drugim zobaczy i rzuca jak krowa gowno :confused:

To prawda, u nas jest to samo, czasami to się zastanawiam co to za bydło przeszło i taki chlew zostawiło... ale fakt, że obroty są i roboty masa.
Zmykam spać, dziś znowu miałam 2 godz. przerwę w spaniu od 4-6 to może odeśpię.
Dobrej nocki.

KatyB ja właśnie na tę okazję zakupiłam termometr elektroniczny :) Tylko mam nadzieję,że się jakoś ogarnę z tym wykresem. Jeszce tam nie zaglądałam, więc nie wiem co i jak, ale mam nadzieję,że jakoś pójdzie. Powiem Wam, że rzeczywiście jesteście wciągające:) Zabieram kompa mojemu M, ale powiedział,że się ze mną podzieli, bo to w słusznej sprawie :) Ale widzę ile go to kosztuję, bo do tej pory miał kompa dla siebie :)

Witam się w niedzielny poranek :-)

mój status starankowy:
- teoretycznie dzisiaj mam owu, ale coś jajniki mnie nie bolą więc może się jeszcze rozkręci. Wczoraj wieczorem testy owulacyjne pokazały dwie mocne kreski.

przytulanka były:

- dzisiaj rano czyli 13 dc
- wczoraj wieczorem 12 dc
- przedwczoraj wieczorem 11 dc
- i jeszcze w 9 dc

z tego wychodzi że stosuję metodę starankową piąteczki czyli jak króliki :-D:-D:-D

ja lubię rzeczy z primarka :-)

Witam sie z rana, zaraz wybywam ciekawe czy sobie nog nie polamie po drodze, pewnie znowu szklanka i nic nie posypane.

Rozia czy gorzej niz w zeszlym roku to ci nie powiem bo bylam wtedy jeszcze na maciezynskim, wrocilam 2 stycznia jak ludziom sie kasa po swietach skonczyla i byla cisza w sklepie. Rozia a skad jestes, bo chyba ominelam?

KatyB Roboty duzo zostajemy jeszcze godzine po zamknieciu zeby to wszystko ogarnac i poskladac. A klienci chyba przez to jakie mamy ceny wszystko rzucaja pod nogi. Ostatnio widzialam chlopczyka ktory po przymierzeniu bluzy zakladal ja na wieszak przyszedl tatusiek opieprzyl go, powiedzial ze od tego sa pracownicy i rzucil na ziemie, no krew zalewa:szok::angry:

Spadam trzymajcie sie kochane, milego dnia, moze znowu bedzie jakas testowa niespodzianka widze ze na tym forum nigdy nic nie wiadomo......

reklama
czesc kobitki:)witam w niedzielny poranek:):-)ja niestety zaraz do pracy uciekam le chociaz zajrze do was:))

lorelain z takim "kroliczkowaniem "to ten cykl napewno owocny bedzie czego ci z calego serducha zycze!!!!:-D

u mnie poki co temp nie spadla 32 dzien cyklu i 37,2....brzuch jakos przestal bolec,ale zobaczymy jak po pracy bedzie bo dzisiaj dostaniemy wycisk:((

Do góry