reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
asiczka - no tempka śliczna i bardzo obiecująca...nic tylko testować!;-)

hmmmmmmm tak sobie teraz liczę i pierwszy dzień cyklu miałam 28 listopada czyli dzisiaj jest 14 dc to nie wiem czemu ten suwaczek mi liczy jak 13 .... ale zaczyna bolec mnie lewy jajnik a to dobry znak. Jeżeli owu mam w 14 dc to on może być dłuższy nić 26 dni.

Ostatnia edycja:
Witajcie
U mnie nadzieja umarła smiercią naturalną.
@ przyszło cholerna....a miałam nadzieję....
Zaczynam brać wiesiołek.Od kiedy mogę zacząć?
U mnie jest jakis problem ze sluzem zauważyłam.

A poza tym dalej się kurujemy.Mi przechodzi.Za to mężowi bardzo słabo....

Miłego dnia Kobitki

Czes dziewczynki, przyznaje sie bez bicia......dopiero wstalam i grzecznie sobie czekam az m zrobi sniadanko

Gosiulek szkoda kochana ale juz wiesiolek mozesz brac i zawsze jest nadzieja ze tym razem @ przylazla ostatni raz :tak:

Lorelain mam nadzieje ze wasze serduszkowania krolicze nie pojda na marne :-) Swoja droga moj tez patrzy na mnie dziwnie jak sie krece dzien po dnoiu kolo niego :-D:-D:-D

Zzagubiona albo ktos inny prosze rzucic okiem na moj wykres czy dobrze zaznaczylam granice to moj drugi wykres wiec jeszcze nie wszystko pamietam :baffled:
Lece na sniadanko pozniej wpadne :tak:

Katy - mój wie że mam owulacje więc staranka pełną parą, ale za to dziwnie patrzy jak już po chciałby się poprzytulać a ja myk i robię świece przez 15 minut :-D:-D:-D

gosiulek - uszy do góry...starania o dzidzię też są fajne! :tak::-p

Witam moje kochane,chcę bardzo podziękować za wsparcie i muszę stwierdzić,ze to forum jest naprawdę szczęśliwe,i oby tak zostało:****Miłego dnia i biegnę...kto następny do berka:))))

Zagubiona - kiedy masz wizytę u gina? ... tak patrzę na twój suwaczek i już może będzie widać płeć dziecka :-) .... czujesz już ruchy?

reklama
ruchy czuje wlasnie czekam hehe bo sniadanko zjadlam, co do wizyty to hmm od wtorku do piatku w szpitalu bede wiec bede gina miala nin stop pozniej 20 grudnia kontrola szyjki i 3 stycznia juz wizyta normalna
plec widac ale nie chce maluch pokazac ;p

Do góry