reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wow nareszcie dotarlam do konca. AGNIESIA gratuluje. Ja czekam do 13 - narazie cisza nic a nic zadnych objawow ani ciazowych ani @. Od owulki mierzylam tempke tak dla testu i dla siebie. 2 dni mialam 36,7 potem 36,8 potem kilka dni 36,9 a dzis 37. Mierze pod jezykiem - jestem laik w tym temacie wiec jak macie jakies sugestie to bede wdzieczna.

reklama
Zagubiona - no to myślę że w przyszłym tygodniu już na bank poznasz płeć .... koniecznie musisz sie nam tutaj pochwalic :)

mnie bolą juz oba jajniki :tak:

Witajcie niedzielnie:)
Kurcze wczoraj tu byłam a już tyle nowych stronek do czytania:p
Gosiulek, no to szkoda ale życzę żeby to była ostatnia @ w najbliższym czasie:)
lorelain he he wiesz ja tez kiedys robiłam świece bo cos tam wyczytałam na ten temat i moj tez nie wiedział co jest grane:-) mówisz na króliczka najlepiej? chyba musze spróbować :p
A u mnie nadal ani śladu @...:no:

Ostatnia edycja:
My się za niedługo będziemy zbierać na urodzinki Mateuszka kolegi .... przynajmniej obiadu nie muszę dzisiaj robić :-):sorry2:

wiecie czego ja sie boję? ..... bliźniaków! ... ciarki mnie przechodzą na samą myśl :rofl2:

solcia - to weź może zatestuj i będziesz miała z głowy ;-)

łeeeeee od 6 do dzisiaj to juz dużo minęło...ja bym na twoim miejscu śmiało testowała!:tak::tak::tak:

jakbym nie miała już dziecka to bliźniaki by uszły, a tak to ja sobie tego nie wyobrażam....już nie wspomnę o tym że logistycznie nie wiem gdzie bym wcisnęła trójkę dzieci :szok:

no niby od 6 troche mineło ale ja niestety ostatnio tez miałam taki długi cykl wiec dlatego narazie nie testuje a po 2 nie mam żadnych objawów wskazujących na ciąże:(
A masz w rodzinie jakieś bliźniaki?? ja niestety nie mam:no:

Nie wiem... nie robiłam pomiarów temp ale od tego cyklu obiecuje sobie że będę:p a inaczej owulki nie czuje wiec tylko mierzenie...

reklama
Do góry