reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja narazie czekam na @ bo to mój 38 dzień cyklu:(
asiaczka to widze ze mamy podobnie, z tym że ja sie staram o pierwszą fasolkę:)
my mieliśmy zacząć gdzieś na wiosne ale tez mojego urobiłam hahaha zastosowałam taktykę że nie mógł się oprzeć haha więc nawet po gumeczke nie zdążył sięgnąć no i od tego sie zaczęło że już bez:p

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze szukam jakiegos ladnego filmiku na wieczor zeby sobie cos sciagnac tylko nie wiem jaki,ja to lubie takie babskie,jakies wzruszajace...jutro mam wolne wiec moge posiedziec a M wraca itak przed 24 wiec nudaaa wieczorkiem...znacie jakis ladny filmik?

asiczka a jakie masz dlugie cykle ??
u mnie tez z tymi moimi cyklami masakra..nie dosc,ze dlugie to jeszcze nieregularne :wściekła/y:,wyczuc moment owu,graniczy z cudem..jedyne co to isc na zywiol,tym bardziej,ze my nie celujemy w konkretna plec,bo dla nas to obojetnie,wazne aby w ogole bylo,a jak juz sie uda,to zeby dotrwac do konca ciazy i urodzic zdrowego szkrabika ;-)

madlen moje cykle tez bardzo nie regularne,chociaz ostatnio nie przekraczaly 34 dni wiec tak cos kolo tego.ja tez nie celuje w jakas konkretna plec bo w domciu mam juz pareczke:-) wiec wszystko nam jedno:))oby bylo zdrowe:))) ja w tym miesiacu celowalam w owulke testami bo nie za bardzo potrafie sama przy pomocy wlasnych obserwacji ja wylapac,no i zobaczymy co z tego wyjdzie...nie nastawiam sie za bardzo mimo ze temp ladnie sie utrzymuje no i jako tako objawow na @ nie mam,czasem zaboli brzuchol ale itak jakos tak delikatnie,no ale jak juz kiedys tam wspomnialam teraz ten czas to wkrecanie sobie objawow i wogole nerwowka...nawet testow nie kupowalam bo w tamtym cyklu juz chyba z 5 do @ zrobilam,wiec teraz czekam "spokojnie":wściekła/y::-D

No 28 dzień cyklu był 2 grudnia ale przy moich mega nieregularnych i długich cyklach to sama nie wiem... według ostatniej długości cyklu to by wypadało że 14 grudnia powinnam miec ale nie jest powiedziane że tak będzie:(
A film Uwierzyc w ducha oglądałaś??
Ja też nie wiem kiedy owulka i co lepsze nie mierze tempki ale planuje zacząć po @ i podobnie jak madlen nie celuje w płęć żeby tylko się udało i było wporządku:)
asiczka a ja do tej w tym cyklu zrobiłam już 2 testy, ostatni 6 grudnia...

Ostatnia edycja:
Ja już jestem...usypiałam małego...tzn. nadal nie śpi, ale przynajmniej udaje :laugh2:

ja polecam film August Rush...właściwie to sobie go chyba zapodam na wieczór przy desce do prasowania :sorry:...dawno go nie widziałam a jest piękny.

Ja bardzo chciałam starać się na dziewczynkę, ale w tym cykly pokonała mnie chęć po prostu posiadania dzidziusia...takiego pachnącego mleczkiem i trzymającego cię tymi swoimi małymi paluszkami. No i się poddałam i pojechaliśmy na całego, więc jak się uda w tym cyklu zobaczyć dwie kreseczki to wiem na bank że to będzie chłopiec. Przynajamniej zostanie nam sypialnia :-D

solcia no to polecam ci testy owulacyjne:)moj M odetchnal przy tych testach bo ostatnio stwierdzil ze go wykoncze hihih,a tak mniej wiecej wiem juz kiedy mam plodne dni,przedewszystkim z obserwacji sluzu no i ten tescik owul:)

ja juz tez plci nie wybieram bo mam pareczke wiec byle zdrowe bylo,zreszta juz chyba to pisalam:szok:

filmik ten juz widzialam,zreszta malo jest chyba takich co nie widzialam bo ja wieczorkami robie sobie seanse(maz do pozna pracuje a ja bez niego zasnac nie moge):)

co do tempki to mierze niecale dwa cykle i nadal jestem zielona wiec to nie takie proste,tu chyba potrzebne dluzsze obserwacje zeby poznac swoj cykl dobrze,no ale trening czyni mistrzem:-D

lorelain to zaraz zapodam sobie ten filmik,juz sciagam:) a co do planowania plci to sama nie wiem czy to tak jest ze sie da...na moim przykladzie:)mialam bardzo regularne cykle,z obojgiem maluchow zaszlam w ciaze 15 go wrzesnia-wiem to napewno:) no i mam pareczke wiec kto wie...mysle ze to gdzies w gorze zapisane:))):-D

reklama
Do góry