reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
miłego wieczorku asiczka,
ja chyba też będę powoli się wybierała do łóżka. Co do wypadających włosów to w takim jesienno - zimowym okresie to chyba norma:(
A zresztą według mojego męża to mi włosy cały czas wypadają i tylko się walają po mieszkaniu... tylko że on nie rozumie że jemu też wypadają tylko jak mają 3 cm długości to ich tak nie widać jak moich. A akurat mam długie bo chyba teraz z 50 cm mają.. no ale to jest nasza odwieczna wojna o te włosy;-)

Dobranoc dziewczynki, miłych snów

Tak, ale mnie teraz tak mocniej zaczęły wypadać. Ale już wszystko wraca do normy. Lekarka powiedziała,że to prawdopodobnie ze stresu.

Ja też się zbieram. Do jutra:)

Witajcie wtorkowo :-) PIĄTECZKO -dziekuje za zaproszenie do przyjaciol i mam nadzieje ze dobrze naklikalam i Cie dodalo, bo ja ciemna masa jestem jesli chodzi o dodawanie na BBB czegokolwiek, jeszcze nawet na stale suwaczka nie mam:zawstydzona/y: ASICZKA u mnie tez wciaz 37 ale nadal zero jakichkolwiek objawow wiec chyba nic z tego - pozostaje czekac a zatestowac sie boje zeby ostatnie nadzieje sie nie rozplynely w morzu czerwonym:-) a teraz wracam do nadrabiania bo naskrobalyscie przez te pare godz male co nieco :-D

Dzień dobry, ja tylko w locie,bo zaraz na świąteczne zakupy z męzulkiem....wczorajszy test to dwie krechy w tym ta ciązowa wyraźniejsza od kontrolnej:)))Miłego dnia kochane i czekam na dobre wieści:********************buziaczki

Dzien dobry wszystkim w ten piekny WOLNY dla mnie dzien:)))))

No ja jestem coraz bardziej zaskoczona ze wrednej @nie ma...temp nadal 37,2 wiec kto wie...
marysia a kiedy ty masz termin @ ?u mnie to ak nieregularnie ale nawet liczac najdluzszy cykl to tak dzisiaj @powinna przyjsc ostatecznie...no ale rownie dobrze moze zaskoczyc i przyjsc pozniej...

kurde ze tez nie mam tesciora w domu....wszystkie zuzylam w ost cyklu ...a nie chce mi sie wylazic z chalupki bo glowe urywa na dworze taka wichura i leje...:szok:

ASICZKA dzis lub jutro - cykle raczej mam regularne choc czasem @ byla wczesniej ( kiedy bylam chora lub wiecej niz zwykle sie denerwowalam - choc ja z reguly zawsze i wszystkim sie przejmuje ) nigdy pozniej, wiec jesli jutro nie nadejdzie to chyba w piatek zatestuje, no moze we czwartek - test mam w szufladzie ale boje sie zeby czar nie prysnal. Nie mam zadnych objawow wiec raczej @ przyjdzie dzisiaj :-( W 1 ciazy bolaly mnie moje dwa wyrostki na wysokosci klatki piersiowej i to wszystko a teraz ZERRRRO, wiec nie licze na pozytywny wynik.

reklama
Marysia ja objawow tez nie mam ciazowych...raczej wiecej na @...dzisiaj doszly lekkie skurcze wiec...no zobaczymy..jezeli...jednak ta wredna @by nie przylazla to bede testowacw piatek....oby nie przyszla.....

jedynym objawem to moj wykres,bo temp nadal sie utrzymuje no i cykl sie wydluza..no zobaczymy...

Do góry