reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
roszpunka moze ty kochana mi cos powiesz..jak jest ze sluzem przed @ a w ciazy?jest jakas regula?od kilku dni(chyba od 3) mam taki jak przy owulacji..bialko jajka,tyle ze jest go napewno mniej..a kojarze ze przed 2 mialam raczej bialy i bardzij lepki...wiec nie wiem juz jak to jest..?

A propos śluzu... u mnie biały i w dużych ilościach...
Roszpunka ja juz sobie wkręcać zaczynam hehehe aż mnie sutki zaczęły boleć:-D
Rozia a w którym dniu brałaś ślub?:)

Ostatnia edycja:
a ja nigdy anty nie brałam. Cykle miałam regularne ale dość bolesne. Czasami to ledwo wytrzymywałam. Tylko ostatni mnie tak w konia zrobił!! W ogóle mnie brzuch nie bolał i w pierwszy dzień @ miałam tylko jakieś skąpe plamienie... już naprawdę myślałam, że nam się udało. No niestety. A teraz mam według obliczeń i testu owu. 10 dni do @ i już zaczynam świrować:-( nie wiem jak wytrzymam. Dobrze że w pracy mam teraz młyn to przynajmniej w ciągu dnia mi myśli od tego uciekają..

rozia a robiłaś sobie jakieś badania? Pytałaś gina czy te cykle takie długie to nie jest czymś konkretnym spowodowane? Ja idę 16 grudnia na wizytę i robię sobie badanie na poziom hormonów.

dziewczyny,mam ochote na lampke czerwonego winka,myslicie ze mogloby to ewentualnie zaszkodzic gdyby fasolinka byla?tak mi jakos zimno,wskoczylabym do lozeczka no i lampeczke albo chociaz pol wineczka...mmmm..pycha

Solcia 11 czerwca :-) Teraz nie robiłam, bo dopiero 2 takie cykle długie miałam. Pójdę w styczniu, bo i tak mi wypada coroczny przegląd, to zapytam co i jak. Póki co nie świruję, aczkolwiek przed tą i poprzednią @ miałam kilkudniowe plamienie, więc na bank to sprawdzę, ale już nie w grudniu, bo to ciężki miesiąc pod kątem finansów :)

Robiłam za to ostatnio krew, bo mi włosy zaczęły wypadać ostatnio i wszystko ok mi wyszło.

Krew i mocz też ostatnio miałam robione i też jest ok. Ale hormony jak się bada to całkiem inne badania. A jak coś jest nie tak z hormonami to może utrudniać zajście w ciąże. Szczególnie, że moja mama ma problemy z tarczyca to wolę się na wszelki wypadek zbadać.

ja miałam pod kątem tarczycy robione też badania, bo moją lekarka ogólna wie,że się staramy i wszystko ok też mi wyszło. U mnie zawsze tarczyca dobrze wychodziła, a w rodzinie też nikt nie miał problemów.

reklama
Ja zmykam do łóżeczka jednak winko sobie daruje dzisiaj:)))zapodam sobie za to cieplą herbatkę z cytrynka:)))

Ciekawe co przyniesie nowy dzien...mam nadzieje ze nie @:))))jutro mam upragnione wolne i bardzo dobrze bo juz lazic nie moge tak mnie plecy bola...

zatem dziewczyny MIŁEGO I SPOKOJNEGO ORAZ

OWOCNEGO WIECZORKU !!!

Do góry