reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

3mam mocno kciuki za nas obie :-) noi cala reszte ktora niedlugo testowac bedzie. Mnie wczoraj bole pomeczyly i bylam przkonana ze juz @ i mokro sie zrobilo wiec ja ciach do wc a tam nic, a teraz cisza - pewnie przed burza.

reklama
Dziweczyny wypowiedzcie się co myslicie, jakie jest Wasze zdanie
dry.gif

Mój ostatni cykl maił 26 dni, wczoraj 14 dc prawie takie same kreski na teście owu, ból w dole brzucha oraz kłucie jakników cały dzień, śluz biały i nierozciągliwy, dzisiaj sluz taki jak wczoraj ale juz bez żadnego bólu. Przytulanka było 10dc i wtedy na teście owu minimalna druga kresta kontrolna. Jak myslicie, czy jest szansa na zafasolkowanie??
biggrin.gif

missbella pewnie ze jest szansa:)tyle ze z tymi testami to roznie jest...niby pisza ze ta kreska testowa musi byc taka sama jak kontrolna albo wyrazniejsza...ja mialam delikatnie jasniejsza ale zdecydowanie objawy owulki,bo sluz sie zgadzal,klucie jajnika..wiec trzeba sie wsluchac troszke tez w organizm:):-D

Witam się i ja :)

Przede wszystkim Agniesia gratuluję małej fasolinki, dobrze że krecha ciążowa wyraźniejsza od testowej :-), pewnie następna w kolejce jest Asiczka :-).

Ilonka śliczna druga kreska, widzisz ile masz objawów ciążowych, a tak się martwiłaś. Zdrówka dla synka, a tak w ogóle to o której synuś chodzi Ci spać, bo moja Maja zasypia o 22.30 gdzieś średnio, pewnie przez te drzemki w południe, ale jest masakra bo często zasypiam razem z nią ze zmęczenia. Chciałabym, żeby chodziła chociaż o 9.

Scotland jak napisałaś o utargach, to od razu pomyślałam o Primarku. To równiez mój ukochany sklep, raz do roku lecimy do mojej mamy do Anglii i pierwsze swoje kroki kieruję zawsze do Primarka. Szkoda, że w PL nie ma.

Lorein napisz jak wrażenia po XBoxie, bo właśnie planujemy kupić, czy któraś z was ma Xboxa w domu?? Proszę o opinie.

Któraś pisała o filmie (sorki że nie pamiętam która), moim ukochany filmem jest Vanilla Sky, polecam. Lubię również filmy kostiumowe.

Dziewczyny napiszcie mi jaką można zrobić dekorację świąteczną na witrynę optyka bo nie mam pomysłu.

Dzień dobry dziewuszki!! :-p

Marysia asiczka macie oficjalny NAKAZ testowania jutro, bo my tu przez Was zwariujemy :crazy::crazy::crazy: :rofl2:
Nika co do xboxa Ci nie pomogę bo jestem zupełnie lewa w te sprawy :-p

A swoją drogą coś nam się ostatnio dziewuszki obijają ;-)

Suonko przypomniało mi się jak pisałaś, że się boisz, że Ci się biust powiększy w ciąży. Ja mam to samo, noszę rozmiar 75E, przed ciążą miałam takie małe C i po ciąży mi niestety nie wróciło, więc mam te same obawy co Ty.

reklama
Do góry