reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hehe tak groże bo mi grozi utrata zdrowia :-):-):-)

To widzę, że jest więcej takich biuściastych jak ja :-p A myślałam, że jestem jakimś fenomenem ;-) Nieraz oglądam w tv programy, gdzie specjaliści dobierają staniki i dziewczynom o średnim biuście mówią, że to rozm 65H a nie 80B to sobie myślę, że dla mnie to nawet skali nie ma :happy2::happy2::-D

hihi to ja tez sie dolanczam do tych biusciastych...kurcze wlasnie z mama rozmawialam ze mi cos w dol te moje bąble poszly hihi...coprawda wykarmily juz dwojke,no i masakruje je pewnie spaniem na brzuchu,ale kiedy ja tak tylko moge zasnac:):szok::szok:

zeby nie bylo,zatestuje dzisiaj popoludniu..poswiece sie i pobiegne po tesciora mimo fatalnejjj pogody...nie chce was miec na sumieniu:-D

Nika jest taki sklep internetowy, ale nie wiem czy tak mogę podać stronę,żeby to na reklamę nie wyszło:dry: Tam mają takie tańsze, ale są też firmy droższe jak Panache albo Freya (to są brytyjskie firmy) i one mają duże rozmiary:) Podstawą przy dużym biuście jest dobranie odpowiedniego rozmiaru. Mi z ustaleniem rozmiaru pomogły dziewczyny z forum Lobby Biuściaste :) Bo okazało się,że nosiłam niedobrany rozmiar :)

Rozia ja myślę, że też noszę zły rozmiar, ale nie mam nikogo kto by mi pomógł go dobrać... Jak możesz to wyślij mi na prv adres tej stronki ;-)
asiczka :-):-):-)

Hej staraczki:)
dziś nie popełnię tego błędu co wczoraj i w ciągu dnia tu zaglądnę;-) bo potem nie nadążę z czytaniem. No chyba że nic innego nie będę robić:) ale dziś ma w planach się wybrać na siłownie trochę te moje oponki na brzuszku poćwiczyć.

Marysia i asiczka też tak mam, że się biję ze sobą czy robić test czy nie. Niby zdrowy rozsądek nakazuje jeszcze poczekać ale ja robię i potem jest rozczarowanie. Ile już testów obsikałam na darmo to nawet nie zliczę.
Za tydzień będę miała dokładnie to samo co wy:) ale tym razem postanowiłam nie robić testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ czyli 22 grudnia. Musze jakoś wytrzymać:)

Agniesia gratulację dwóch kreseczek:)

reklama
jane chyba kazda z nas boi sie ze jak zrobi tescik to czar prysnie...:((ja tak przynajmniej mam..i dlatego tak zwlekam chociaz tak naprawde to nic nie zmieni..pewnie gdybym miala test w domu to juz bym go obsikala:-D

kurcze pogoda tragedi,leje,wieje...moze jak sie pozniej cos poprawi to wyskocze zakupic sikaczka:)zobaczymy..

Do góry