reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Solcia - tutaj pierwsze USG jest dopiero w 20 tyg. (czyli takie juz połówkowe), jak się uda podglądnąć to fajnie, chociaz i tak nikomu nie powiem kto to, ale jesli się nie uda poznać płci, to też będzie fajnie - taka niespodzianka do końca - w poprzednich ciążach dowiedziałam sie dopiero na porodówce, że to córcie.

reklama
No mam chwilke zeby usiasc:)widze ze cos sie tu ruszylo,bo jak mialam dzisiaj wolne i wiecej czasu to cos marnie z ta frekfencja bylo...
kurcze cos mi niedobrze,wczoraj wieczorkiem tez jakos tak mi sie odbijalo,cos mnie meczylo...ale moze to jakis wirusek mnie zaczyna meczyc skoro test negatywny...hmmm...mierzylam teraz z ciekawoscio tempke(dwie godz z mezulkiem film ogladalismy)no i 37,8...ciekawe jaka bedzie rano..powinien byc jakis spadek skoro @ ma przysjc...niech juz przyjdzie i nowy cykl sie zacznie skoro fasolinki nie ma..a nie tak wkurza tylko:-p

Dziewczynki ja uciekam do lozeczka rano trzeba znow wstac - jak ja tego nie lubie :wściekła/y: Mam nadzieje ze jutro @ nie przylezie to we czwartek moze odwaze sie na test, slodkich snow i spokojnej nocki laseczki

Witam z rana,
mam pytanie do was. Jak myślicie czy mogę się teraz na saune wybrać? Dostałyśmy z koleżankami wejściówki do "Strefy Relaksu" w nowo otwartym hotelu i z tego co się dowiadywałam to głównie w saunie i jacuzzi mamy siedzieć. Ewentualnie basen albo jakaś zimna studnia:/
Boję się czy te wysokie/niskie temperatury mi nie zaszkodzą??
Jak myślicie?
Miłego dnia:)

Witam dziewczynki z rana i zycze wszystkim milego dnia. U mnie nadal cisza wiec czekam. Z testem nadal sie wstrzymuje, temperatura niby 37,1 ale jakos nic nie czuje ani ciazy ani okresu sama nie wiem co o tym myslec. JANE a ktory masz dc ?

JUSTYNA
czekamy na wiesci :-)

Ostatnia edycja:
jestem w 21 dc. Jutro mamy tam iść czyli będzie 22 dc. A cały cykl powinien trwać 29 dni. Z tego co mi lekarz mówił to w ciąży z sauną lepiej sobie dać spokój. Boję się że jeżeli coś już we mnie zaczyna kiełkować to ta temperatura może dobrze nie zadziałać.

reklama
Do góry