reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Residua deciduae et ovi (resztkii doczesnej i jaja plodowego) Fragmenta fetus ( fragmenty plodu)

Czyli co? co bylo przyczyna? bo to mial pokazac wynik a tu nic nie ma :-(

Karolina czuje sie dobrze psychika jeszcze musi dojsc do siebie . Chcialabym jak najszybciej sie strac o malenstwo. tak mi brakuje tej dzidzi w brzuszku. Po fasolce mam jedynie te lacinskie slowa :-( Masakra.........

reklama
BOBO WITAJ KOCHANA pisz jak sie czujesz kiedy zaczynasz staranka??? pewnie dopiero za 3 miesiace co ??? ty pewnie znowu bedziesz w ciazy a ja jeszcze nie:-:)-:)-(

kurcze dziewczyny szlak mnie trafia ze sie tak ten moj cykl rozregulowal,no teraz to juz przechodzi wszelkie rekordy u mnie 36 dni!!!!a i spadku temp jakiegos znaczacego nie widac,i objawy takie @we liche..i jak tu celowac w owulke po takim cyklu w nastepnym....moze to juz starosc wchodzi na czlowieka hahaha....

bobofrutek chcialabym jakos pomoc ale nie mam zielonego pojecia...a bylas z tym wynikiem u lekarza?moze on wie jak to zinterpretowac w twoim przypadku?no nie wiem..

bobo bede teraz u gina to zapytam jak chcesz
ilonko ja tak wczoraj mialam placilam za paliwo hehe i dalam karte na punkty baba do mnie mowi 102, 69 to ja wbijam bo myslalam ze to jakis kod az moj m mnie szturchnol i mowi wez zaplac a nie sprzet psujesz

bobo- ja się nie znam, ale badanie histopatologiczne jest wynikiem nie tego co spowodowało przedwczesne zakonczenie Twojego szczęścia a jedynie wynik, czy to co zbadali, a więc fragmenty płodu nie były nowotworowe. teraz są takie procedury, że jeżeli cokolwiek z organizmu usuwają (nawet pieprzyki) muszą zbadać histopato, czyli pod względem nowotworowym. A przyczynę może ginekolog podejmie sie wyjaśnić... :)
Bądź dobrej myśli, odczekaj ile trzeba i z nowa wiarą, nowa nadzieją.... zacznij raz jeszcze.

ilonka, zagubiona ja kiedyś na stacji benzynowej chciałam zapłacić karnetem na tańce i zbulwersowana byłam jak sie pan głupawo do mnie uśmiechał...

bobo z wyniku histopat, nie otrzymasz przyczyny obumarcia dziecka, !!!!!!! dzieciatko po prostu było słabe nie rozwijało sie i w koncu serduszko przestało bić, tak było u mnie, !!!!!!!!!! :(
a jak sie czujesz ?????? wiem ze to moze głupie pytanie ale trzymasz sie jakoś ???????????????

ilonka jakos daje rade. lekko nie jest no ale musze byc dobrej mysli. Chcialabym jak najszybciej zaczac staranka ale moj sie boi. wczoraj nawet odmowil mi seksu bo boi sie ze cos uszkodzi . wkurzyl mnie osiol jeden bo mi sie chcialoa on mnie olal :-( Kochana Ty tez mialas tak napisane na wyniku? Co lekarz mowil? Jak to zinterpretowal?

dziekuje zagubiona i bede czekac na informacje :-)

reklama
bobo ja miałam ten sam opis na wyniku,co do słowa i lekarz powiedział,że przyczyny raczej nigdy nie poznam,zrobiłam badania i nic....ale powiem Ci na pocieszenie,ze jak poszłam na pierwszą wizytę po zabiegu to lekarz powiedział,że wszystko ładnie się pogoiło i po pierwszym cyklu możemy się starac......być może będzie podobnie u Ciebie,ale z tego co wiem to co lekarz to inna praktyka.Życzę Ci wszystkiego dobrego,spokoju i szybkiego zielonego światełak na staranka:)

Do góry