reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam w ten środowy wieczorek:-)
Ostatnio tu cicho wieczorami... Justynka śliczne maleństwo! Ilonko nie matrw sie niedługo i ty poczujesz ruchy! asiczka no niestety ja tez mam z tymi cyklami masakre!!! dziś juz 40 dzień mojego cyklu!!!!!!!!!!!!!!!! Sutki mnie bolą i troche brzuch więc pewnie @ nadejdzie:crazy: daje jej czas do niedzieli i jak sie nie pojawi to robie tesciora:p

Ostatnia edycja:
witam was kochane:-) dawno mnie tunie bylo ale przez te przygotowania do swiat ahh az nie mialam kiedy zajrze nanasze forum .... ale naskrobalyscie ze az hoho ... juz sie biore za nadrabianie ...... pewnie troche mi zejdzie ale jakos postaram sie nadrobic ..... pozdrawiam i buziole przesylam :happy::happy:

Witam:)

Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta????????????:(

Nie było mnie z powodów sprzętowych,ale już sprzęt wrócił z naprawy no to jestem:)

Troszkę was czytałam u męża w kom,ale to nie to samo....

Witam nowe staraczki bo widzę dużo nowych twarzyczek i gratuluję nowym mamusiom:)

Ilonka
wyczytałam,że 20.12 masz wizytę, więc dla nas obu będzie to wyjątkowy dzien:)

Pochwalę się ,że też od kilku dni czuję pływającego dzidziolka:) Zawsze wieczorem:)

Ale się stęskniłam za wami,mam nadzieję ,że już nie zniknę na tak długo....................

Witam sie wieczorkiem

Moje dziecko ostatnio strasznie nieznosne sie zrobilo caly czas wrzeszczy nic jej nie pasuje ehhh mam nadzieje ze szybko jej to minie:szok: Ostatnio nauczyla sie rozbierac, sciaga sama rajstopki, odpina bodziaki, zdejmuje pampersa i nie daje sobie go juz zalozyc, wiec pomyslalam ze to moze dobry czas zeby pozbyc sie pampersow. Jako ze nocnik zawiozlam do mamy i zostala mi tylko nakladka na sedes to tam ja wysadzam ladnie robi siku kilka razy dziennie ale tez czesto sika w majty, na dywan, na sofe a dzisiaj nawet wlazla na stolik i sie zsikala:unsure:zamowilismy juz grajacy nocnik, zeby mogla sobie sama siadac jak chce siku bo tak zawsze trzeba jej pomagac wejsc na kibelek. Ciekawe jak to bedzie szkoda ze w tym domu sa same wykladziny:-(. Na obiadek zrobilam nalesniki z twarogiem pychota wszyscy ladnie zjedli nawet moj niejadek maly, zostalo pare i teraz siedza w lodowce i kusza ale nie dam sie im:no:

Dziewczyny pomocy !! Dzisiaj mam 16 dc, cykle mam 28 dniowe, ostatni jakoś nie wiem dlaczego trwał 26 dni. Od 9 dc robię testy owu.Do 13 dc kreska kontrolna ledwo widoczna. Od 14 dc kreska testowa ciut jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj (15dc) to samo, dzisiaj testowa jasniejsza niż wczoraj i przedwczoraj ale taka sama jak kontrolna. Co się dzieje?? Jak mam to interpretować??:crazy:

Dzięki dziewczyny za przywitanie, jakoś mi raźniej, zwłaszcza, ze na razie nic nie chcę nikomu mówić, więc same wiecie jak to jest...gdzieś się trzeba wygadać. Miałam się nie nakręcać, ale łapię się na tym że zaczynam się doszukiwać kolejnych objawów. I tak przechodzę od tego, że to pewne to, do tego, że pewnie nic z tego. Wiarygodność testu teraz żadna więc pozostaje czekać :)

reklama
cześć dziewczynki, nadrobiłam bo niestety w pracy nie miałam czasu, ludzie chyba powariowali tyle roboty:) nie miałam czasu normalnie zjeść.

Od dziś jesteśmy oficjalnie właścicielami naszego mieszkanka:-):-):-) mam nadzieję, że dobra passa się utrzyma i @ na święta już nie przyjdzie!!

witaj domiska
oj jak ja dobrze znam te "wmawiane" objawy:) co miesiąc to przechodzę
teraz właśnie zaczyna mi się najgorętszy czas, jeszcze 7 dni do spodziewanej @ więc zaczynam świrować...

Do góry