reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
kurcze cały dzień nie miałam czasu do Was zaglądnąć:( a jak już przyszłam to musiał wszystko nadrobić no i jest już po 12:sad:
szybciutko przekazuję Marysiu gratulację :happy2::happy::happy: i zmykam do łózka bo jutro będzie problem ze wstaniem.
jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że da mi to skierowanie na badania...

Pamela a twój wpis aż mi temperaturę podniósł.. na szczęście wszystko dobrze się skończyło:happy:

łapię fluidki bo mi się za kilka dni przydadzą

Jutro może mi się uda w ciągu dnia wpaść na chwilkę.

Dobrej nocki

Witajcie - ja dziś melduje sie jako pierwsza - nie moglam w nocy zasnac a teraz-zaraz trzeba ruszac do pracy, ale na szczesciedzis tylko do 10 :-) potem pieczenie ciasta na Jarmark swiateczny, a wieczorem jaselka. No ale teraz fruwam jak piorko ze szczescia wiec moge gory przenoscic - poki co :-) Do lekarza wybiore sie po swietach jesli nic sie nie wydarzy - tfu tfu.
Czekam na kolejne testujace :-)
Milego i spokojnego piatku. Łapać z samego rana kochane~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Marysia- nowym berkiem!!! Superancko... Ja się z gratulacjami powtarzać nie będę, bo to oczywiste, ale życze Tobie takiej siły i energii jak ta dzisiejsza. Radości i spokoju do samego porodu i zdrowia dla malenstwa i Ciebie :)

I JA SIE WITAM

dzisiaj to mialam sny :baffled: ciagle mierzylam tempke robilam testy masakra:baffled:

SOLCIA ASICZKA TESTOWAC MI TU SZYBCIUTKO POBIJECIE REKORD NA 3 FASOLKI W TYGODNIU :-):-):-)

jak tak patrze na te wasze suwaczki moje drogie ciezaroweczki to wam tygodnie leca a ja ciagle w miejscu stoje :-:)-:)-(

MILEGO DNIA

losiczko- poczekaj, poczekaj... Ty zapewne zdążysz urodzić, a ja nadal się będę starać :)

ja się obudziłam zdenerwowana, zdyszana i spocona w nocy, bo musiałam sie w lesie ukrywać, bo mnie jakieś leśne skrzaty goniły i ich królowa- leśna wiedźma i zabijali wszystkich ludzi... a my ukrywaliśmy małego chłopczyka... masakra

Witam laseczki,wczoraj mi neta wcieło i do wieczora biegałam po miescie załatwiać tysiące spraw,łącznie z prezentami:))))Ale tylko mąż został,ale juz mam zamówiony:)))
Marysiu nooooo,gratulejszyn kochana,oficjalnie przekazuje Ci pałęczkę Berka i biegnij kochanie....niech to będzie szczęśliwa ciąża,zdrówka:))))))
Kurcze i właśnie zapomniałam co miałam napisać.......
Karolinka ale sen,mnie przed wczoraj też śniła się wiedźma,co dzieci z łona matek kradnie....wogóle ostatnio mam sny...a może ten chłopczyk to jakiś znak Karolink dla Ciebie:))))(~~~~~~~~~~~~~~~~,tu masz taki pakiecik fluidków na tego chłopczyka:)
Pozdrawiam wszystkie foremki i milego dnia życzę:*

witam!

marysiu
gratki wielkie! tak się bałaś testować i proszę. łapię trochę fluidków

losiczka głowa do góry. mam nadzieje ze wkrótce i u nas takie suwaczki się pojawią

a ja jestem zła. wczoraj nie było przytulanek bo m późno wrócił i padł mi zaraz. a owulka chyba dzisiaj bo jajniki daje znać. cykl stracony

reklama
Do góry