reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

CZESC DZIEWCZYNKI OO PROSZE JAKI SZCZĘSLIWY PORANEK JAKA WIADOMOSC MARYSIA WIELKIE GRATULACJE I SZCZEŚLIWEGO ROZWIAZANIA !!!!!!!:happy2::happy2: ZJEM SNIADANKO I WRUCE NA BB . MILEGO DZIONKA ZYCZE WSZYSTKIM :-):-)

reklama
Wpadłam pogratulować Marysi:-D Gratulacje kochana i spokoju teraz:-)

Pracujesz może w szkole?? Mnie też czekają jasełka w środę 21.12

Aga to witaj w klubie bo ja też chciałam wieczorem "poprawić" ale mąż był tak zmęczony że dałam mu spokój.Wrócił z gdańska po 18 tej a o 5 rano wstał:-(, ale wyszłąm z założenia że co ma być to będzie zobaczymy, a może to nie była owulacja????

dżem dobry!
Marysia gratulacje :)))
A ja mam jakiś humor dziś kijowy. Chyba jednak okres mi nadciąga bo jakieś plamki się pojawiają. I tak mnie kłuje w jednym jajniku albo okolicy grrrrr Trochę jestem zła na tą lekarkę, że powiedziała, że "chyba coś zmajstrowaliśmy", bo niepotrzebnie się nakręciłam. W sumie to przed wyjazdem na narty może i lepiej, że jeszcze nie w tym cyklu ale jednak. Ja to jestem cholernie niecierpliwa, to dopiero 2 cykl w którym zaczęliśmy myśleć o maleństwie a ja już bym chciała....Ta moja niecierpliwość mnie dobija i nie tylko mnie hihihihi
No nic, zobaczymy za 4 dni, może się jeszcze zdziwię :)
Za wszystkie testujące kobitki trzymam kciuki!

witam kobietki:::domiska a moze to plamienie implantacyjne???kto wie,poki @ nie ma jest nadzieja..

dziewczyny wyto macie ale sny:-Djakies krolowe,wiedzmy,skrzaty..nie za duzo bajek?:-D:-D:-Dja dzisiaj wynajmowalam ludzia w nocy mieszkania,w jednym z nich znalazlam bardzo przystojnego faceta ktory byl jakis bez domu,gdzies z daleka..przyczepil sie i wszedzie razem lazilismy...ale byl taki ladniusi:-p:-D:-D

ale to tylko sen na szczescie,obok spi tez moj przystojniak hahah:))

jejku tak mi sie nic nie chce,mam lenia a tu tyle roboty,musze nadgonic,jutro juz do pracy.:no:

No a @ nadal btrak,tempka nadal wysoka 37,3.jutro znowu zatestuje chyba ze wrednota przylezie:(

Domiśka głowa do góry:-), ale nie dziwie się że zła jesteś, może @ sie nie rozkręci.

Dziewczyny a sex w dniu skoku poowulacyjnego to jeszcze są szanse na zaciążenie??
Kurcze chyba myślę za dużo na ten temat:zawstydzona/y:

Lecę do pracy,miłego dnia:-)

Witam sie i ja;-)
Widzez ze nie tylko ja mialam dzisiaj pochrzanione sny :-D:-D:-D
Oj dziewczynki zle z nami......desperacja mi tu smierdzi :tak:
Ja musze uciekac do pracy bo HELOO znow zaspalam !!!!!:sorry2:

jezeli kochane chodzi o sny to mi sie dzissnilo ze kanar mnie spisal a to byla kobieta ale jej nagalalm i mnie puscila luzem ale naprawde te sny sa masakryczne z kad one sie roja w glowie to nie wiem naprawde hehehe :-):-):-D:-D:-D

Witajcie piątkowo;)
Idąc koło apteki dzisiaj z rana kupiłam teścik a miałam dzis jeszcze nie kupować bo będzie mnie kusił:) dzis go juz nie zrobie bo jestem w pracy a jak wroce to bedzie pozne popoludnie wiec sobie zaloze, że lepiej zrobic rano, ale nie wiem czy dotrwam do niedzieli bo wczesniejsze "rano" jest jeszcze w sobote:-D tylko ze jak sie złamie i zrobie w sobote a wyjdzie że jednak nie to będe miec doła przez niedziele:wściekła/y: tak żle i tak niedobrze:no: no ale nie ma sie co narazie zastanawiac bo do jutra daleko, więc jeszcze rozważe sprawe.
Marysia jak tam ochłonęłaś już?? Postaramy się szybko cię uwolnić żebyż długo nie biegała z tym berkiem hahaha:-)

Ostatnia edycja:
Hej

U mnie dzisiaj pozytywny test owuklacyjny od 2 dni pracujemy, mielismy czekac do owulacji zeby byly wieksze szanse na chlopczyka ale nie moglismy sie doczekac, juz myslalam ze owulacja nie przyjdzie w tym miesiacu i niepotrzebnie robilam te wszystkie testy albo ze ja ominelam bo dzisiaj juz 19 dzien cyklu czyli owul w 20 albo 21 bedzie, ale znajac siebie i tak zatestuje w swieta choc wiem ze wynik bedzie niemiarodajny i powinnam testowac pod koniec roku.
DSC_5003.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ja narazie lece dziewuszki bede wieczorkiem , bede testowac nowy necik M.moj zamuwil w tpsa ten net do 4o mg zobaczymy jak sie bedei sprawowal :) do zobaczenia popoludniupapatki milego popoludnia zycze wam :happy2::happy2:

Do góry