reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzieki dziewczynki - ROSZPUNKO - zamiescilabym fotke ale nie wiem jak :no: a tu prosze jeszcze troche fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
swieze jak gorace buleczki - mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo biegac - mimo ze lubie.

Marysia gratulacje !!!!!! To teraz Solcia musi zatestować, to może nie będziesz aż tak długo biegać, bo przecież nie możesz się teraz przemęczać ;-) Ja tez troszkę fluidków wyłapuję dla siebie:)

Karolek nic się nie martw, przynajmniej bez wyrzutów sumienia możesz m wykorzystywać na maksa o 1 cykl dłużej, bo później może się bać,że maleństwo uszkodzi i będziesz na serduszkowym odwyku :) Zawsze trzeba szukać jakiś pozytywów. W następnym cyklu na pewno się uda:)

Marysiu
serdeczne gratulacje:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no i ja lapie troche fluidkow od ciebie ...no dziewczyny ktora nastepna,bo marysia nie moze za dlugo biegac...musi sie teraz oszczedzac:))))))ja troche dzisiaj wysprzatalam chalupke,zrobilam zakupki...dopiero teraz mam chwilke wioec zagladam do was no i prosze...jaka niespodzianka:)))nastepna ciezarowka::::

to ktora nastepna w kolejce????

ROZIA - mam nadzieje ze SOLCIA lub ASICZKA albo SUONKO mnie dogonia, przepraszam jesli kogos pominelam w tej gonitwie na czele tabeli, a dla dalszej czesci listy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Ja chce!!! Ja chce byc nastepna:-D jak zadna nie testuje przez najbliższe dni to ja zatestuje w niedziele, chociaz niemilosiernie korci mnie caly czas:-p ale na szczescie nie mam testu bo apteki omijam szerokim łukiem zeby jednak wytrzymac do niedzieli;-)

solcia a kiedy @ miala przyjsc do ciebie?itak nie wytrzymasz do niedzieli hihi,bedziemy cie kusic!!!:nerd::-D

ja jezeli jutro nie spotkam sie z @ to zatestuje poraz kolejny w sobote,ale na nic nie licze..musze jutro kupic jakis czulszy test.ale tu spokojnie ..

hmmm, trudne mi pytanie asiczka zadajesz:-p cykle mam nieregularne, ostatni trwał 38 dni, a ten jest dzis 41 dniowy:p spróbuje byc nieugieta hahaha:-D

reklama
solcia no to testuj kobieto!!!!na co ty jeszcze czekasz??????dostaniesz po d..hihihjutro rano widzimy piekne dwie krechy!!!!!!!

marysia a ja juz dzisiaj 3 raz testowalam:((((ale negatyw caly czas..jednak @ poki co nie ma,temp dzisiaj znowu wzrosla wiec..kto wie..jak nie przyjdzie do soboty to rano bede testowac..

Do góry