reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Dzieki dziewczynki - ROSZPUNKO - zamiescilabym fotke ale nie wiem jak
a tu prosze jeszcze troche fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
swieze jak gorace buleczki - mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo biegac - mimo ze lubie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
swieze jak gorace buleczki - mam nadzieje ze nie bede musiala dlugo biegac - mimo ze lubie.
Marysia gratulacje !!!!!! To teraz Solcia musi zatestować, to może nie będziesz aż tak długo biegać, bo przecież nie możesz się teraz przemęczać ;-) Ja tez troszkę fluidków wyłapuję dla siebie
Karolek nic się nie martw, przynajmniej bez wyrzutów sumienia możesz m wykorzystywać na maksa o 1 cykl dłużej, bo później może się bać,że maleństwo uszkodzi i będziesz na serduszkowym odwyku
Zawsze trzeba szukać jakiś pozytywów. W następnym cyklu na pewno się uda
Karolek nic się nie martw, przynajmniej bez wyrzutów sumienia możesz m wykorzystywać na maksa o 1 cykl dłużej, bo później może się bać,że maleństwo uszkodzi i będziesz na serduszkowym odwyku
asiczka31
Marysiu
serdeczne gratulacje
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no i ja lapie troche fluidkow od ciebie ...no dziewczyny ktora nastepna,bo marysia nie moze za dlugo biegac...musi sie teraz oszczedzac
)))))ja troche dzisiaj wysprzatalam chalupke,zrobilam zakupki...dopiero teraz mam chwilke wioec zagladam do was no i prosze...jaka niespodzianka
))nastepna ciezarowka::::
to ktora nastepna w kolejce????
serdeczne gratulacje
no i ja lapie troche fluidkow od ciebie ...no dziewczyny ktora nastepna,bo marysia nie moze za dlugo biegac...musi sie teraz oszczedzac
to ktora nastepna w kolejce????
Marysia77
ROZIA - mam nadzieje ze SOLCIA lub ASICZKA albo SUONKO mnie dogonia, przepraszam jesli kogos pominelam w tej gonitwie na czele tabeli, a dla dalszej czesci listy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Ja chce!!! Ja chce byc nastepna
jak zadna nie testuje przez najbliższe dni to ja zatestuje w niedziele, chociaz niemilosiernie korci mnie caly czas
ale na szczescie nie mam testu bo apteki omijam szerokim łukiem zeby jednak wytrzymac do niedzieli;-)

asiczka31
solcia a kiedy @ miala przyjsc do ciebie?itak nie wytrzymasz do niedzieli hihi,bedziemy cie kusic!!!

ja jezeli jutro nie spotkam sie z @ to zatestuje poraz kolejny w sobote,ale na nic nie licze..musze jutro kupic jakis czulszy test.ale tu spokojnie ..

ja jezeli jutro nie spotkam sie z @ to zatestuje poraz kolejny w sobote,ale na nic nie licze..musze jutro kupic jakis czulszy test.ale tu spokojnie ..
Marysia77
Testowac SOLCIA i ASICZKA - teraz ja bede popedzac 

reklama
asiczka31
solcia no to testuj kobieto!!!!na co ty jeszcze czekasz??????dostaniesz po d..hihihjutro rano widzimy piekne dwie krechy!!!!!!!
marysia a ja juz dzisiaj 3 raz testowalam
(((ale negatyw caly czas..jednak @ poki co nie ma,temp dzisiaj znowu wzrosla wiec..kto wie..jak nie przyjdzie do soboty to rano bede testowac..
marysia a ja juz dzisiaj 3 raz testowalam
Podziel się: