Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No dziewczynki odwazylam sie i...............................2 grube krechy ale masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu jak ja się ciesze - dziekuje Wam za doping :-) jeszcze nie moge ochlonąć i zero objawow procz braku okresu
Prosze tyle ile trzeba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zeby wystarczylo dla wszystkich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jeszcze~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ KAROLEK -kazda z nas ma chwile zwatpienia, bedzie dobrze kochana sciskam mocno
Dziewczynki uciekam sie umyc i ochlonac troszke a potem do Was wroce
Marysiu, ptaszki ćwierkały coś o dwóch kreseczkach, i rzeczywiście są Gratuluję kochana i ściskam mocno:-) Pochwal się zdjęciem teściora!!! Jesteś naszym nowym berkiem!!
Katy też o tym pomyślałam i pytałam lekarkę, bo ja właśnie mam owu koło 20 dc ale powiedziała, ze nawet jeśli owulacja miałaby wypaść właśnie około 20 dc to i tak pęcherzyk powinien już być, bo on potem nie rosnie tak szybko:-( także to napewno będzie cykl bezowulacujny. :----(