reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc dziewczyny
pamela czytalam twoj wpis z sercem w gardle na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo kochana, a powiedz mi czy nie bylas przypadkiem kolo terminu @ bo dziewczyny w poblizu jej moga krwawic tak miala moja ciocia do 6 mies tylko ze ona nie wiedziala o kuzynki istnieniu

reklama
dokładnie :D jeszcze żeby tak @ wyschła ;) ja w ogóle w tym miesiącu "nie wczuwam" się w staranka... wiem że i tak się nie uda tak szybko jakbym chciała... miałam kupić testy owu... ale nie kupuje bo to tez jest stresujące dziś 2 kreski to idziemy się tulić... i wtedy zamiast przyjemności ja się zastanawiam czy daleko plemniki doleciały masakra :D

Witam wszystkich :)
Justynka dobre:) Rozbawiłaś mnie do łez:)
Pamela współczuję takich stresów, ale najważniejsze,że wszystko jest ok. Teraz trzeba tylko pozytywnie myśleć i się wylegiwać, a M niech usługuje:)
trzymam kciuki za wszystkie testujące i czekam na wynik, bo w stresie żyję, jakbym to ja miała testować :)
Mnie właśnie przyszły testy owu :))) Także w tym cyklu zabieramy się ostro do pracy :)
Do przeczytania później :) Pa

Witam dziewczyny:)
pamela no ja zamarlam jak czytalam twoj post...no ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo:)odpoczywaj kochana i dbaj o siebie:)))))wszystko bedzie dobrze:))

dziewczyny,to ktore teraz testuja bo ja juz sie pogubilam:(
marysia szybko nam tu dawaj znac czy testowalas,nie narazaj nas na stresy bo bedziesz nas miala kochana na sumieniu:no:

ja dzisiaj rano mierzac temp oniemialam,mierzylam troche wczesniej i 37,3!!!czyli znowu rosnie,,,nie wiem po co,zeby miala chyba z czego spadac hihi.test zrobilam rano ale oczywiscie negatywny...jeszcze sobie tak kombinuje ze jezeli przesunela mi sie owulacja,a 4 bylo przytulanie to moze jeszcze ten test sie myli...no nie wiem..glupieje juz ale nie nastawiam sie..juz wczoraj nawet lampke wina wypilam bo czasem to przyspieszalo mi @,a dzis nawet mnie juz brzuch nie boli,tylko cycuchy po bokach..wiec coz...czekam:szok:

asiczko alkohol podnosi tempke ale ciesz sie dopuki nie ma @ jest dobrze :-):-):-)a testy czasami wychodza dopiero tydzien po terminie @ :-):-):-)

reklama
asiczko tyle wiem ze podnosi tempke a jak bys pila do upadlego to chyba by byla tempka z kacowana he he ja tam licze na fasolke :-):-):-)

Do góry