reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

domiska test powinno sie robic w dniu spodziewanej @ z porannego moczu tyle ze jak masz test o czulosci 10ml hcg to mozesz zrobic wczesniej dziewczyna wychodzily dwie kreseczki juz w 11 d fl czyli okolo 3 dni przed @ taki normalny test z apteki to raczej wychodzi w dniu @ :-):-):-)

reklama
Hejka wszystkim!
Marysia jak sie odważysz dziś sikać to ja chyba tez nie wytrzymam:p
Wiecie co? Tak sobie myśle że ja zatestuje w niedziele jak @ nie przyjdzie ale jak was czytam to zawsze mnie nachodzi ochota zatestować wcześniej:-) i jak tu wytrzymać do niedzieli, hmm?:confused:

Hej dziewczyny! A ja mam pytanie z innej bajki-odnośnie wiesiołka...
Na opakowaniu było 3x po 2 tabletki... tak też brałam... @ bardzo się lała nawet w 4 czy 5 dniu co u mnie nie występowało wcześniej... dzisiaj @ już nie ma, ale za to mam jakieś skurcze w podbrzuszu jak na @ właściwie...
czytałam, że to może przez wiesiołka być... i żeby w razie czego poprzestać branie lub zmniejszyć dawkę... co o tym sądzicie??? też tak miałyście???

----------
dziewczyny testujące oczekujące ja powiem tak-mój mózg tak blokuje @ że jak na nią czekam mam objawy wszystkie a jak tylko nasikam na test (jak nie ma fasoli) @ przychodzi od razu... jakby mi się odblokowywała gdy nadzieją umiera... więc sikajcie! w razie co szybciej zaczniecie się starać :)

Ostatnia edycja:
Hej kochane
wpadam na chwilkę bo mąz jest w domu dziś i jutro wiec nie bede miec czasu na BB :(
wybaczcie

za testujące trzymam kciuki baaaaaaaaaardzo mocno :)&&&&&&&&&&&&&&&&
za te które mają teraz boboseksy także :) niech beda owocne ;-)
a dla ciężaróweczek spokoju :)
wpadnę wieczorkiem pewnie :) :-D

JUSTYNKO ja bralam wiesiolek po 6 tabl dziennie od 1 dnia cyklu do 12 dc i wydluzyl mi sie cykl o 2 dni :wściekła/y:wiesiolek podobno wydluza druga faze cyklu potem to juz lykalam 2 tabl ale powiem szczeze ze sluzu nadal u mnie tyle co kot naplakal :-(mam mokro za przeproszeniem ale sluz bialka to ja mialam zanim zaczelam sie starac :baffled::baffled::baffled:

o ja pitole!!! to ja chyba się ograniczę do 2tabl na dzień... i bez tego mam długie cykle... losiczka a jakieś bóle przy tym miałaś???
paranoja nie wiem co z tym wiesiołkiem począć... jak do owu to ja bym musiała brać gdzieś do 20dc!!! i jeszcze by mi to miało cykl wydłużyć no way!!!

WITAM was dziewuszki w poopoludniowy czwartek :-)wyczepalam dywan zamoczylam firanki wstawilam obiadek i jestem z wami choc na troszke teraz potem zajrze napewno kolo wieczorka .... pozdrawiam i przesylam promyki sloneczka bo u mni e dzis 5 na plusie cieplutko jest u mnie :-):-)

justynka tylko cycki mnie bolaly ale wiesz co??? wlasnie tak sobie mysle ze w ostatnim cyklu zaraz po owu ciagle mnie cos kulo ciagnelo :baffled::baffled::baffled:ale nie pomyslalam ze to moze byc od wiesiolka :baffled: bierz po 2 tabl dziennie podobno trzeba duzo pic zeby mies ladny sluz a u mnie z to gorzej rano kawa popludniu kawka jakas cherbatka na wieczor z miodem i to tyle :zawstydzona/y:ale tak jak powiedzialam przed starankami plywalam w sluzie :-)chyba mi sie cos pomieszalo :sorry2:

Karolciu to chyba nadal biegam i fluidki wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dziewczyny testujcie,bo już zadyszki dotaję:-)Czekam na same dobre wieści od Marysi,Asi,Solci i wszystkich testujących:***
Idę obiad ugotować i podłogi powycierać.....potem przyjdę na kawę do Was:)

reklama
Do góry