Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny gdzie mierzycie temperature pod jezykiem czy na dole ?
Jaka jest roznica w temp i ktrora jest bardziej miarodajna ?
Ja mierze narazie bez wykresu tak dla treningu a dzis pod jezykiem 37 a na dole 37,4. - 30 dc a mam 28 dniowe.
Witam się dziewczynki czwartkowo,jeszcze tylko 5 dni do wizyty))Rano byłam bliska spotkaniu z porcelanom,ale wypiłam herbatkę i zjadłam coś i od razu lepiej. Pamelo a to kochana miałaś przygodę,w pierwszej ciąży miałam podobnie,ale do szpitala mnie wzieli...okazało się,że to torbiele się spłaszczają i stąd to plamienie.Trzymam kciuki za Ciebie i fasolinke,musi byc dobrze:* Marysiu tam na dole zawsze jest wyższa o kilka kresek niż w pod językiem...a tempke masz wysoką więc kochana nie czekamy tylko sikamy))) Karolinko a kto jest teraz berkiem,bo gapa ze mnie i chyba coś przeoczyłam))buziaki
Miłego dnia laseczki))
Marysia ja mierzę pod językiem, temp jest niższa od mierzonej w pochwie ale wydaje mi się że jest miarodajna, tylko przez cały cykl mierz w tym samym miejscu.
Losiczka a powiedz- nie masz żadnych obaw jak przyjmie to mąż?
Ja kurcze się zastanawiam... u nas była mowa o działaniach po nowym roku...ale to już niedługo, poza tym nie jest powiedziane że się uda.
Chyba sie usprawiedliwiam
Eh dziewczyny dzieki za wsparcie, narazie uciekam do pracy odezwe sie bo bede miala chwilke wolnego, biore ze soba test ale nie wiem czy sie odwaze - buziolki