reklama
K
karol_in-a
Gość
Witam dziewczyny,
Viola- jak dobrze że jesteś
wysyłaj nam fluidki, wysyłaj, bo nas tu dużo chętnych, więc musisz rodzielić...
katrina- ściskam Cie kochana, a fluidkami nie pogardzę.
trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie, a za te które maja niebawem wizytę też trzymam kciuki... no i oby agniesia za długo nie musiała biegać i w końcu dogoniła następną...
Viola- jak dobrze że jesteś
katrina- ściskam Cie kochana, a fluidkami nie pogardzę.
trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie, a za te które maja niebawem wizytę też trzymam kciuki... no i oby agniesia za długo nie musiała biegać i w końcu dogoniła następną...
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
DZIENDOBEREK :-):-):-) SZKODA ZE JA NIE BEREK HE HE
VIOLU A JA MYSLALAM O TOBIE TAK DAWNO CIE NIE BYLO DOBRZE ZE WROCILAS :-)
KAROLCIU TYMI FLUIDKAMI TO SIE PODZIELIMY CO?????;-);-);-)TY BIERZESZ CHLOPCZYKOWE BO CHCESZ SYNKA JA DZIEWCZYNKOWE HE HE
POGODA DO BANI DZISIAJ TO SOBIE CHYBA WRZUCE JAKAS DROZDZOWKE DO BRZUSIA
MILEGO DNIA
VIOLU A JA MYSLALAM O TOBIE TAK DAWNO CIE NIE BYLO DOBRZE ZE WROCILAS :-)
KAROLCIU TYMI FLUIDKAMI TO SIE PODZIELIMY CO?????;-);-);-)TY BIERZESZ CHLOPCZYKOWE BO CHCESZ SYNKA JA DZIEWCZYNKOWE HE HE
POGODA DO BANI DZISIAJ TO SOBIE CHYBA WRZUCE JAKAS DROZDZOWKE DO BRZUSIA

MILEGO DNIA
dziendobry dziewczynki mam troche zaleglosci wiec nie wiem czy ktos w najblizszym czasie testuje...
...ja dzisiejszy ranek spedzilam na pogotowiu...wczoraj wieczorem zaczelam plamic na brazowo,mialam nadzieje ze przejdzie,ale okolo 2 w nocy zaczelam juz krwawic...potem doszedl piekacy bol,jakby ktos palil ognisko w moim brzuchu...pojechalam na pogotowie,zostalam zbadana ale lekarz stwierdzil ze to nie ma nic wspolnego z plodem,tylko macica sie zluszcza,oczyszcza...a fasolka ma sie dobrze ,ma juz 6mm...Boze kochany ile sie nerwow najadlam,bede zyla krocej 10 lat !!!teraz dochodze do siebie,i powiem ze staranie sie o fasolke mnie stresowalo ale teraz to po prostu wysiadam psychicznie dziewczynki...:-(

losiczka72
pamelo lez kochana odpoczywaj mysl tylko pozytywnie napewno bedzie ok :-)
losiczko kochana staram sie dzisiaj leze plackiem chociazby swiat sie walil,ale plusem tej porannej wizyty jest to ze wreszcie widzialam fasolke,bo na pierwszej wizycie jeszcze nic nie bylo widac,a nastepna mam dopiero 13 stycznia! a teraz wiem ze fasolka rosnie i mam wizyte kontrolla za 7 dni.to mnie bardzo uspokaja;-). ciaza to jest piekny ale tez trudny okres dla kobiety,ale teraz mam jeszcze wiekszy podziw i szacunek dla kazdej mamy,bo przekonalam sie jak jest ciezko...
Ostatnia edycja:
losiczka72
bedzie ok 

Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki, PAMELO wspolczuje nerwow ale sama widzisz ze wszystko jest ok takze odpoczywaj jak najwiecej i dbaj o siebie i Fasolinke :-)
U mnie nadal cisza 2 dzien bez @ i zadnych objawow, mialam dzis testowac ale strach mnie opętał. W poprzednim cyklu testowalam juz 5 dni przed a teraz sie cykam ehh
U mnie nadal cisza 2 dzien bez @ i zadnych objawow, mialam dzis testowac ale strach mnie opętał. W poprzednim cyklu testowalam juz 5 dni przed a teraz sie cykam ehh
KatyB
Fanka BB :)
Witam i ja z rana
Pamela jak zaczelam czytac woj wpis to balam sie tego co przeczytam dalej. Ale nie potrzebnie bardzo sie ciesze ze wszystko okazalo sie ok
)))
Dbaj o siebie i odpoczywaj:-)
Losiczka w koncu sie nam objawilas
Tak zadko cie mamy, teskno nam
A nasz Klapouszek juz tez wstal???
Ja lece do pracy bede dopiero wieczorkiem
Pamela jak zaczelam czytac woj wpis to balam sie tego co przeczytam dalej. Ale nie potrzebnie bardzo sie ciesze ze wszystko okazalo sie ok
Dbaj o siebie i odpoczywaj:-)
Losiczka w koncu sie nam objawilas

Tak zadko cie mamy, teskno nam

A nasz Klapouszek juz tez wstal???
Ja lece do pracy bede dopiero wieczorkiem
reklama
Podziel się: