reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki mamprzerwe wiec wpadam na chwilke. Rzuce Wam test to nasikajcie za mnie :-) nie chce Was miec na sumieniu ale zaczekam do rana - chyba ze diabel we mnie wstapi wczesniej.

reklama
witam znowu,spalam do teraz,masakra ale nadal ziewam...pewnie cos przekasze i znowu polegne-moze wpadne w sen zimowy jak misie:-D...zZagubiona mogly byc i resztki po @,albo nadzerka,ktora nie zagraza fasolce ale wlasnie powoduje plamienia w ciazy..a mam nadzerke od 3 lat,lecz niegrozna.asiczka31 mi taki bol piersi po bokach fasolke zwiastowal,oby i Tobie! Marysia77 ale napiecie podnosisz,daj znac jak najszybciej jak sie zdecydujesz czy jest fasolinka!!!czekamy no dobre wiadomosci!

pamelo- ja tam trzymam kciukasy, żeby wszystko było jak najlepiej... już do samego końca. :)

marysiu testuj i dawaj znać co i jak :)

witam dziewczyny!

u mnie urwanie glowy w pracy a tylko tutaj mam dostęp do neta bo w domu nadal nie mamy podłączonego. pól roku juz mieszkamy a z internetem ciągle kłopot. tak więc wybaczcie ze nie piszę tak dużo jak bym chciała.

marysiu
nie trzymaj nas w niepewności. czuć fasolkę na odległość. sikaj i dawaj znać

pamela ale strachu się najadłaś. trzymam Kciuki aby juz było wszystko ok. odpoczywaj

viola w końcu jesteś. to chyba fajne uczucie czuć dzieciaczka. kciuki za wizytę twoja i pozostałych dziewczyn

witam nowe twarze i trzymam &&&&&&&&&

nie pamiętam co jeszcze miałam napisac. mam nadzieje że uda mi się jeszcze coś napisać do wieczorka. buziaczki

Marysia ale nas torturujesz:-D kurcze może rzeczywisci zrobie ten test to moze mi przejdą te urojone objawy i @ przyjdzie haha;-) bo tak to nowe staranko mi sie przeciąga:wściekła/y:
agnes mamy podobny staz malzenski:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki napewno dam znać :-) cos nadal tu skromniutko z pisaniem wszystkie pewnie albo sie przytulają albo robią porzadki świąteczne. Ja narazie w sobotę umyłam jedno największe okno i przypomniałam sobie jaki OPR dostałam od teściowej jak będąc w ciąży z syniem wpadła do nas w odwiedzinki a ja w 7 m-cu na stole wieszałam firanki :-) Kochana mama wskoczyła tam szybciej niż ja zeszłam i nie pozwoliła mi nic robić, a ja tak doskonale czułam się całą ciążę że robiłam wszystko łącznie z szaleństwami na swoim i 2-och innych weselach - ostatnie było 2 tygodnie przed porodem a ja skakałam jakbym miała tylko poduszkę pod sukienką :-D

Witajcie kochane :)

Mało do Was zaglądam, ale u mnie niespodziewany remoncik :-) Byłam z N ostatnio w OBI i mi niespodziankę zrobił, kupił farbę i tapetę ;-) I remontujemy pokoik ;-) No i poszliśmy za ciosem i wymieniamy też meble :-)

Marysia kochana masz czas do jutra :-) Zaglądnę tu rano i chcę przeczytać, że zostałaś nowym berkiem!!!! :-)
Pamela wypoczywaj jak najwięcej ;-) I jak chcesz to zapadaj w zimowy sen, wszystko dla dobra Twojej fasolki!!
Agnes &&&&&& za staranka, za żołnierzyki, za ich celność, zwinność, wytrwałość ;-) i za jajeczko by było dorodne!! Trzymam kciuki! :-)
Solcia a Ty kiedy testujesz? Chyba już pora co? ;-)
losiczka dla Ciebie to samo co u agnes trzymam mocno kciuki za tą córę!! :-)

Wpadam i tu zobaczyc co sie dzieje, ;-)
Losiczka
kochana ja szczeze mowiac tez mam teraz mniej tego sluzu niz w poprzednich cyklach, moze my takie glebokie jestesmy i wszystko zostaje w srodku???
Rozia no to niech te testy szczesliwe beda
Marysia naprawde wytrzymala z Ciebie dziopka ja bym tak nie umiala
Suonko to moze jak pokoik wyremontowany to i lozeczko by tam ladnie wygladalo co????

reklama
Witam dziewczynki, ale tu dziś cisza...
Mam doła, bo byłam dziś u lekarki i po badaniu USG okazało się, że to będzie cykl bezowulacyjny:sad: dziś 16 dc i brak pęcherzyka dominującego, a powinien już być:-( szybko w tym cyklu pozbawiono mnie nadziei... od nastepnego cyklu mam monitoring żeby sprawdzić czy urośnie pęcherzyk i czy potem pęknie.
kolejny cykl stracony, mierzenie tempki straciło sens:-(

Do góry