reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

asiczka a mialas juz tak wczesniej ??
ja tez mam bardzo dlugie cykle,ale zganiam to na klimat,bo ten moj @ zaczal mi sie tak pierniczyc,kiedy zamieszkalam na wyspie..sa miesiace kiedy jest wsio OK,a za chwile znowu to samo :wściekła/y:,ja chodzilam na fitness to bylo wsio dobrze,wiec od stycznia chyba znowu zaczne cwiczyc :-D

reklama
Marysia77 jeszcze nie miałam okazji, gratuluje serdecznie, dbaj o fasolkę i o siebie :-):-) tylko pamiętaj nie trzymaj zbyt długo miana berka:-D
asiczka wiem co czujesz, też taak miałam i się wkurzałam bo już jak nie ma tej fasolki to niech ta wstrętna @ przylezie bo czas ucieka a kolejny cykl czeka:-( ale może akurat się udalo kochana życzę Ci z całego serca zebyś to Ty była teraz naszym berkiem:-)

DZIENDOBEREK ALE BRZYDKA POGODA BLE

madlen a ty kiedy testujesz kochana???

asiczka testuj kochana szybciutko :-):-):-)

mala mi to za twoje testowanie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam kochane
No i gdzie Solcia?
Pogoda paskudna:( Wieje strasznie a ja muszę z córką na rynek iść bo nie mam jeszcze dla niej prezentu pod choinkę..
Asiczek a może Ty masz jakieś te testy wadliwe?

Miłej soboty dziewuszki

witam sobotnio!

solcia
dawaj znać jak wynik testowania.

losiaczka widzę że nie odpuszczasz. tak trzymaj &&&&&&&& za plusik na końcu cyklu

viola udanych zakupów

a u nas tak wieje i pada ze z domu nie chce się wyjść. a tu trzeba do pracy naginać.

miłego dnia. odezwę się jeszcze później

witam sobotnio:)

kurcze zaraz do pracy,po tych trzech dniach lenistwa wcaaale mi sie nie chce..testu nie robie do poniedzialku ,jak @ n ie przyjdzie to zatestuje w pon rano..bez senu tak robic codziennie.objawow nadal brak,tem 37,3 czyli tez bez zmian..a jak ta nasza solcia​ ?nic sie jeszcze nie chwali..hihi pewnie nie chce jej sie biegac:))oj solcia itak berek cie nie ominie:))))

Gdzie ta socia z newsami?? oby II były.
Jane, moja gin też powiedziała, że zaczniemy od badań mężusia, ale okazało się, że nie było konieczności. Tego i tobie życzę i przesyłam fluidki ~~~~~~~~ :happy2:
Na prawdę brakuje mi tych boboseksów i zazdroszczę wam, że możecie sobie pobaraszkować:tak: Ja myślę tylko jak tu nie wylądować z porcelanką w objęciach:baffled:

brrrr zimno i mokro, nie chce któraś iść za mnie na zakupy i ugotować obiad? :)
Jeszcze @ mnie męczy, więc dziś zła Dominisia oj zła ;)

hejka witam w ponury weekend :) za tydzien juz swieta jejku a ja tego wcale nie odczuwam :( nie ma sniegu atmosfera zadna itp

u mnie juz 9tydzien ostatnio mam 1000 glupich mysli im blizej 3 stycznia tym bardziej sie boje tego usg itp zostaly mi te leki z poprzedniej ciazy gdy pojechalam na usg w 11 tyg a tu....
[*] ale musze byc pozytywnie nastawiona tym razem bedzie dobrze i oby ten czas szybko zlecial :D

tt9frjjg1gv777ig.png
[/url]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry