reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Czesc

Widze ze prawie u wszystkich taka paskudna podoga a u mnie ladnie sloneczko swieci tylko jeszcze mroz na autach :tak:

No a gdzie te II krechy, gdzie testowaczki........poszly sie cieszyc z mezusiami tak ???:-D

Madlen ja chodze i w Pl i miesiac temu zapisalam sie do Gp tutaj, na razie mam zlecone badania krwi a ze jade do Pl to musza sie troche rozciagnac w czasie. Na razie tylko progesteron zrobilam ale i tak wynik od 7 do 10 dni i to nie przyjdzie do domu tylko musze sie umowic na koleja wizyte celem omowienia

Agnes milego dnia kochana
Roszpunka a widzisz jaki to los przewrotny jest. My bysmy chcialy romans z porcelana a ty bobosexiki
Asiek888 moze zrobisz sobie suwaczek bedzie nam latwiej, ja ciagle zapomninam ze jestes w ciazy

Losiczka a ty dzisiaj wolne ???

reklama
założyłam :) nie mogłam coś dojść ale znalazlam to co trzeba :D

zapowiada sie caly dzien w domu nie ma co wychodzic w taka pogode wieczorkiem maz z delegacji przyjezdza na weekend no i jakos czas zleci

tt9frjjg1gv777ig.png
[/url]

O super!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz na pierwszy rzut widac ze jestes w ciazy :tak: i do tego jestes juz pelnoprawna forumowiczka na BB ;-)
Suwaczek rzecz swieta :-D

Hej dziewczyny,
przepraszam że tak długo was trzymałam w napięciu, ale złapałam doła bo niestety tylko 1 krecha:(:( i tak mi sie smutno zrobiło jak nigdy:no: aż mi sie caly czas plakac chce;(

Przykro mi Solcia, powiem Ci, że mi też smutno, mimo, że staram się tłumaczyć sobie, że następny razem itd. Ale jeszcze ta lekarka dała mi nadzieję a tu @. Może poczekaj jeszcze, czasem podobno testy wychodzą po jakimś dłuższym czasie. W każdym razie trzeba się zebrać w sobie i postarać się nie myśleć za dużo. Ja chyba w tym miesiącu odpuszczę zupełnie mierzenie temp i wszystkiego innego, bo nakręcam się niepotrzebnie. Może spontaniczne świąteczne baby się pojawi,
a jak nie od nowego roku będziemy się bardziej starać. Dużo siedzi w głowie i sporo moich koleżanek jak odpuściło, wyjechało na wakacje, weekend i tylko dobrze się bawiły i myślały o zapasie winka i szaleństwach zachodziły. tego sobie i Wam życzę !
U mnie owu powinna być ok 27.12 więc zapowiada się sex pod choinką :))))))

Solcia nic się nie martw, bo tak jak dziewczyny pisały może jeszcze za wcześnie. Ja to w ogóle gdzieś kiedyś czytałam wypowiedź laski, która miała potwierdzoną ciąże u gina, a test jej negatywny wychodził. O ile dobrze pamiętam :)) Bo mogło mi się to przyśnić, a ja to wzięłam za jawę :) Mam tak czasami :) Ale wracając do tego co chciałam napisać, to nie porzucaj jeszcze nadziei :) Ja tam nadal czekam na Twoje 2 krechy:)

solcia glowa do gory :-)

katy jakie wolne kochana :baffled: szuram od 8 rana a swoja droga to masz tempke cudo :-)

agnes jak szalec to szalec tylko co wyjdzie z tego szalenstwa to sie okaze 30 grudnia a mezus nadal nie ma pojecia ze dzidziusia plodzi ;-)

ja zmykam do pracy.
Domiska my też świąteczne boboseksy będziemy mieć, bo też mniej więcej w okolicach świąt powinnam mieć owu :) A na marginesie, to mojemu M bardzo spodobało się określenie boboseksy i teraz za mną woła, że będą boboseksy :) Jak dziecko, normalnie jak dziecko :)

reklama
losiczka ty to jesteś niemożliwa. mam nadzieję że 30 grudnia mężuś się dowie co zmajstrował. trzymam kochana &&&&&&&&&&
nie przemęczaj się z Ta pracą

katy
tempka do góry to mam nadzieję że to dobry znak. ale nic nie mówię aby nie zapeszyć. trzymam &&&&&&

solcia głowa do góry. @ nadal nie ma? więc wciąż nadzieja jest, a jak nie to następny cykl będzie twój. to dopiero 2 cykl. spróbuj z temperatura bo to pozwala poznać swój organizm i może być ci łatwiej

ja jeszcze pól godziny i do domu. w końcu będę mieć weekend. zajrzę dopiero w poniedziałek. miłego weekendu laseczki.

u mnie nadal ból prawego jajnika trochę mniejszy niż wczoraj więc nie wiem czy owulka jest czy była. zobaczymy czy będzie skoczek jutro.
buźka. pa pa

Do góry