reklama

Zaczynamy staranka :)

Czesc

Widze ze prawie u wszystkich taka paskudna podoga a u mnie ladnie sloneczko swieci tylko jeszcze mroz na autach :tak:

No a gdzie te II krechy, gdzie testowaczki........poszly sie cieszyc z mezusiami tak ???:-D

Madlen ja chodze i w Pl i miesiac temu zapisalam sie do Gp tutaj, na razie mam zlecone badania krwi a ze jade do Pl to musza sie troche rozciagnac w czasie. Na razie tylko progesteron zrobilam ale i tak wynik od 7 do 10 dni i to nie przyjdzie do domu tylko musze sie umowic na koleja wizyte celem omowienia

Agnes milego dnia kochana
Roszpunka a widzisz jaki to los przewrotny jest. My bysmy chcialy romans z porcelana a ty bobosexiki
Asiek888 moze zrobisz sobie suwaczek bedzie nam latwiej, ja ciagle zapomninam ze jestes w ciazy

Losiczka a ty dzisiaj wolne ???

reklama
założyłam :) nie mogłam coś dojść ale znalazlam to co trzeba :D

zapowiada sie caly dzien w domu nie ma co wychodzic w taka pogode wieczorkiem maz z delegacji przyjezdza na weekend no i jakos czas zleci

tt9frjjg1gv777ig.png
[/url]

Hej dziewczyny,
przepraszam że tak długo was trzymałam w napięciu, ale złapałam doła bo niestety tylko 1 krecha:(:( i tak mi sie smutno zrobiło jak nigdy:no: aż mi sie caly czas plakac chce;(

Przykro mi Solcia, powiem Ci, że mi też smutno, mimo, że staram się tłumaczyć sobie, że następny razem itd. Ale jeszcze ta lekarka dała mi nadzieję a tu @. Może poczekaj jeszcze, czasem podobno testy wychodzą po jakimś dłuższym czasie. W każdym razie trzeba się zebrać w sobie i postarać się nie myśleć za dużo. Ja chyba w tym miesiącu odpuszczę zupełnie mierzenie temp i wszystkiego innego, bo nakręcam się niepotrzebnie. Może spontaniczne świąteczne baby się pojawi,
a jak nie od nowego roku będziemy się bardziej starać. Dużo siedzi w głowie i sporo moich koleżanek jak odpuściło, wyjechało na wakacje, weekend i tylko dobrze się bawiły i myślały o zapasie winka i szaleństwach zachodziły. tego sobie i Wam życzę !
U mnie owu powinna być ok 27.12 więc zapowiada się sex pod choinką :))))))

Solcia nic się nie martw, bo tak jak dziewczyny pisały może jeszcze za wcześnie. Ja to w ogóle gdzieś kiedyś czytałam wypowiedź laski, która miała potwierdzoną ciąże u gina, a test jej negatywny wychodził. O ile dobrze pamiętam :)) Bo mogło mi się to przyśnić, a ja to wzięłam za jawę :) Mam tak czasami :) Ale wracając do tego co chciałam napisać, to nie porzucaj jeszcze nadziei :) Ja tam nadal czekam na Twoje 2 krechy:)

solcia glowa do gory :-)

katy jakie wolne kochana :baffled: szuram od 8 rana a swoja droga to masz tempke cudo :-)

agnes jak szalec to szalec tylko co wyjdzie z tego szalenstwa to sie okaze 30 grudnia a mezus nadal nie ma pojecia ze dzidziusia plodzi ;-)

ja zmykam do pracy.
Domiska my też świąteczne boboseksy będziemy mieć, bo też mniej więcej w okolicach świąt powinnam mieć owu :) A na marginesie, to mojemu M bardzo spodobało się określenie boboseksy i teraz za mną woła, że będą boboseksy :) Jak dziecko, normalnie jak dziecko :)

reklama
losiczka ty to jesteś niemożliwa. mam nadzieję że 30 grudnia mężuś się dowie co zmajstrował. trzymam kochana &&&&&&&&&&
nie przemęczaj się z Ta pracą

katy
tempka do góry to mam nadzieję że to dobry znak. ale nic nie mówię aby nie zapeszyć. trzymam &&&&&&

solcia głowa do góry. @ nadal nie ma? więc wciąż nadzieja jest, a jak nie to następny cykl będzie twój. to dopiero 2 cykl. spróbuj z temperatura bo to pozwala poznać swój organizm i może być ci łatwiej

ja jeszcze pól godziny i do domu. w końcu będę mieć weekend. zajrzę dopiero w poniedziałek. miłego weekendu laseczki.

u mnie nadal ból prawego jajnika trochę mniejszy niż wczoraj więc nie wiem czy owulka jest czy była. zobaczymy czy będzie skoczek jutro.
buźka. pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry