reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes to milego weekendu, odpocznij sobie z mezusiem :-)

Losiczka bidulko daj mi troche twojej pracy to bedziesz szybciej miec wolne......pomoge ile dam rady:tak:...tylko nie wiem co by z tego wyszlo:confused::eek:
A moja tempka pieknie go gory sobie idzie tylko po to zebym bardziej cierpiala jak spadnie z hukiem!!!:tak:

reklama
katy a nakopac ci do tylka ???bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:
solcia a dostalas juz @ ?,przykro mi ze tylko 1kreska :-(
agnes udanego weekendu ;-)
asiczka a moze faktycznie masz testy wadliwe ??:confused:

Lejcie nadstawiam sie ...... ale nic nie poradze, swiruje jak kazda pod koniec cyklu.....wpadlam i ja w sidla tego cholernego stresu...myslicie ze moge jutro zatestowac czy za wczesnie???

Uwielbiam was wiecie??? Lece do fryzjera!!!! Do wieczora!!!!

czesc kochane,wkoncu po pracy:))co do moich testow to raczej sa ok bo sa z roznych zrodel i rozne:)wiec raczej to nie to..no ale @ nie ma nadal..nic czekam cierpliwie..:wściekła/y:;-)

solcia jeszcze nic straconego poki @ nie przyszla,moze jeszcze za wczesnie na dwie krechy,trzymam kciuki aby nastepny tescior aaz krzyczal do ciebie dwiema krechami:))bedzie oki:)

robie obiadek,dzisiaj mnie cos wzielao na sosik i watrubke no i do tego suroweczka z kapustki kwaszonej...wlasnie ja wsowam a reszta sie gotuje:))ach jakze mi sie chcialo tej kwasniczki:)pewnie 2 przyjdzie bo przed tak wymyslam..

po obiadku jedziemy na urodzinki do kolezanki,no i nie wiem co robic bo chetnie bym jakiegos grzanca wypila ale w mojej sytuacji to juz nie wiem czy moge czy nie moge?

ASICZKA ja bym sobie podarowala tego grzanca milej zabawy

ja tez zaraz ide do kumpeli na *******ki

zcenzurowalo mi slowo *******ki

kurde *******ki

dupa dupa pogaduszki hi hi

Ostatnia edycja:
Hello Dziewczyny, zaczęłam w tym cyku mierzenie temperatury. Przez większość czasu miałam temperaturę 36,4, ale 6 dni temu wzrosła najpierw do 36,9, a teraz od 3 dni jest na poziomie 37,0. Tak sobie myślę, czy to mozliwe, że wzrosła mi przez pracę w nocy? Do tej pory tempke mierzyłam o 4 (o tej godzinie wstaję do pracy na pierwszą zmianę), no ale z racji pracy nocnej, w mininym tygodniu mierzyłam po śnie w dzień, o 12.30. Dzisiaj zmierzyłam normalnie o 4 i też jest 37,0. Do tego boli mnie brzuch, jak na okres i w ogóle czuję sie jak przed okresem:no: Czytałam, że trzeba mierzyć temperaturę ZAWSZE o jednej godzinie, w takim razie u mnie to jest niewykonalne, bo jak pracuję w nocy to nie zmierzę o 4 rano po minimum 3-godzinnym spoczynku:no:

Katy wydaje mi się że za wcześnie na testowanko ale temp Twoja wskazuje że 8 dnia po owu mogło być zagnieżdżenie także powodzenia:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie dopiero dzis wieczorowa pora ale wczoraj szalaly wichury i prad ciagle wylaczali a dzis mielismy gosci wiec czasu nie bylo.
ASICZKA I SOLCIA nadal 3mam kciuki poki @ nie ma prosze sie nie dolowac to rozkaz !!! U mnie troche groszki napecznialy - choc tyle :eek: a poza tym nic, no ale nie martwie sie brakiem objawow bo w poprzedniej ciazy mialam to samo nawet brzuch malutki przytylam tylko 7 kg a jestem bardzo szczupla. Bede oczywiscie spokojniejsza jak zobacze na usg ze wszystko w porzadku :-)
Cos nadal tu cisza....gdzie jestescie kochane bobosexy w calym BB ?

Witajcie kochane...
U mnie bez zmian @ nie przyszła... dziś mam 43 dc i juz sie zastanawiam czy moze mi sie nie wstrzymal okres tak jak kiedys tu niektóre dziewczyny pisaly:( kurde musze sie do lekarza umówić. KatyB trudno wyczuc jakie mam cykle bo do września zarzywałam tabletki anty, po skonczonym opakowaniu mialam normalnie okres, a pozniej cykl 39 dni i @ no i od tego czasu 43 dni nie ma:(

reklama
Do góry