reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej:-)

Pamela straszne to co piszesz,brak słów:-( oby pomyślnie to sie skończyło, nawet nie chcę sobie wyobrażać co przeżywasz.

Lorelain może za wcześnie, ale wiem co czujesz boja chętnie też bm zrobiłą test:-)

Asiczka dziwne rzeczy u Ciebie sie dzieja kochana:szok:

Dzoana Losiczka hej:-)

Dziewczynki zrobiłam wykres na stronce i chciałaby umieścić abyś ciemogły zerknąć, ale nie mam granic żadnych, i wogóle się mało na tym znam,obserwację prowadziłam dopiero od 14 dc:tak:

wiem już to było ale jak mogłybyście jeszcze raz podpowiedzieć jak mam go umieścić??

reklama
losiczka - a jak było ze starankami w tym miesiącu ? .... męża dalej bierzesz sprytem czy powoli zaczyna ulegać? ;-)

Roza - a jaki Ci wychodzi dzisiaj dzień cyklu? .... wchodzisz na forum w zakładkę ustawienia i po lewej masz edytuj sygnaturę i tak musisz wkleić kod.

Ostatnia edycja:
Roza, wchodzisz w moje cykle i tam jest taki kod, który zaczyna sie od [url....] kopiujesz go i wklejasz w swoją sygnaturę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny:) od kilku miesięcy staramy się o dziecko a od tego cyklu zaczełam mierzyć temperature. Mam pytanie czy temp po okresie spada? bo z tego co wiem to nie powinna a u mnie coraz niżej
4 dc- 36,4
5 dc-36.3
6 dc- 36,2
7 dc- nie mierzyłam
8 dc- 36
Czy tak powinno być? dopiero się ucze o co w tym wszystkim chodzi, a że cykle mam bardzo niereguralne (32-50) to mierzenie temp w moim przypadku jest bardzo wskazane

reklama
Polinkaa, nie jestem specjalistką, ale u mnie po okresie tempka utrzymywala się na podobnym poziomie 36,4-36,5. Może ktoś lepiej zorientowany mnie poprawi.

Do góry