reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain moj też pali:-(, wczoraj zwróciłam mu uwagę zeby laptopa nie trzymał na jajkach:-D

Jest święcie przekonany że jego plemniki są niezawodne tak jak 6 lat temu, ja już tak optymistyczna nie jestem- więc mogę się tylko nagadać.

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie jest dokładnie tak samo! .... on myśli że przez 5 lat to się nic nie zmieniło a on jest chodzącym :eek::rofl2: .... z tym laptopem na jajkach- dobre dobre :-D:-D:-D

orientujecie się może jak ma na imię dziecko Anny Muchy?

no moj wlasnie rzucil:)nie pali drugi tydz ale mysle ze nie da rady bo to juz chyba 100proba:)ach dziewczyny,bo to takj jest z nami ze jak nie chcialoby sie to chop sipu i fasolka nieplanowana,a jak planujemy,liczymy....ja zapisuje tutaj drugi cykl na wykresach,ale juz w sierpniu wyluzowalismy..moje cykle zawsze wahały sie od 31-36,ale ponad 40 to jeszcze nie mialam.za dwa tygodnie lece do Polski i mam wizyte u gin mojego wiec moze da jakas luteinke na wyregulowanie.acha,a myslicie ze tabletki anty tez jakos dzialaja na plodnosc,tzn chodzi mi o to ze ja odstawilam je ponad rok temu,w listopadzie.: Confused:

Roza, mnie przed moją listopadową @ też piersi urosły i bolały (nigdy wcześniej tak nie miałam), myślałam jak nic będzie dzidzia, juz test kupiłam, no i d...a. Przyszła małpa, teraz od kilku dni mnie pobolewa podbrzusze i nie czuję smaków, mam nudnośc (ale bez wizyt w wc). Ale i tak staram się przekonywać, że to mój złośliwy organizm robi mi psikusy i żadnej fasolki nie będzie:wściekła/y:
Mój M też pali:wściekła/y: I lubi sobie pifko strzelić albo i dwa.Więc ja mu mówię : Kochanie, a Ty wiesz, że powinieneś dbać o swoich biegaczy;-)?

Ja się nie orientuję, ale myślę że nie tek dziwaczne jak Skrzyneckiej:szok:

Otóż to - naszych mężów lata lecące nie sięgają:confused2:

Dzoana no zobaczymy co to będzie:-)

Ostatnia edycja:
no moj wlasnie rzucil:)nie pali drugi tydz ale mysle ze nie da rady bo to juz chyba 100proba:)ach dziewczyny,bo to takj jest z nami ze jak nie chcialoby sie to chop sipu i fasolka nieplanowana,a jak planujemy,liczymy....ja zapisuje tutaj drugi cykl na wykresach,ale juz w sierpniu wyluzowalismy..moje cykle zawsze wahały sie od 31-36,ale ponad 40 to jeszcze nie mialam.za dwa tygodnie lece do Polski i mam wizyte u gin mojego wiec moze da jakas luteinke na wyregulowanie.acha,a myslicie ze tabletki anty tez jakos dzialaja na plodnosc,tzn chodzi mi o to ze ja odstawilam je ponad rok temu,w listopadzie.: Confused:
Moja ginekolog powiedziała, że jakby anty wpływały długofalowo na płodność, to przy ujemnym bilansie urodzeń na świecie, nie byłyby dopuszczone do stosowania. Poza tym jest teoria, że krótko po odstawieniu tabletek można doczekać się ciąży mnogiej, jak widać obie opinie nawzajem się wykluczają.
Poza tym po co jeszcze brać sobie na głowę zamartwianie się, że same przyczyniłyśmy się do problemów z zajściem? Tym bardziej, że i tak już się nie dowiemy czy nie byłoby takowych problemów, gdybysmy tabletek nie brały. Obwinianie się i tak nie pomoże,a po co się dodatkowo dołować?:no:

Dzoana no zobaczymy co to będzie:-)

Natomiast trzymam za Ciebie kciukasy&&&&& Tak sobie teraz myślę, że może niechcący Ciebie zdołowałam? Jak tak to przepraszam. Po prostu wiem jak boli rozczarowanie jak już się kobieta nastawi, że się udało. Oby u Ciebie to była fasolka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam
biggrin.gif

pojawiam sie i znikam,jak uda mi sie ,to wpadne wieczorkiem,ale nie obiecuje
sorry2.gif

buzka dla wszystkich
yes2.gif

Do góry