Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.... z tym laptopem na jajkach- dobre dobre 

I lubi sobie pifko strzelić albo i dwa.Więc ja mu mówię : Kochanie, a Ty wiesz, że powinieneś dbać o swoich biegaczy;-)?Moja ginekolog powiedziała, że jakby anty wpływały długofalowo na płodność, to przy ujemnym bilansie urodzeń na świecie, nie byłyby dopuszczone do stosowania. Poza tym jest teoria, że krótko po odstawieniu tabletek można doczekać się ciąży mnogiej, jak widać obie opinie nawzajem się wykluczają.no moj wlasnie rzucilnie pali drugi tydz ale mysle ze nie da rady bo to juz chyba 100proba
ach dziewczyny,bo to takj jest z nami ze jak nie chcialoby sie to chop sipu i fasolka nieplanowana,a jak planujemy,liczymy....ja zapisuje tutaj drugi cykl na wykresach,ale juz w sierpniu wyluzowalismy..moje cykle zawsze wahały sie od 31-36,ale ponad 40 to jeszcze nie mialam.za dwa tygodnie lece do Polski i mam wizyte u gin mojego wiec moze da jakas luteinke na wyregulowanie.acha,a myslicie ze tabletki anty tez jakos dzialaja na plodnosc,tzn chodzi mi o to ze ja odstawilam je ponad rok temu,w listopadzie.: Confused:

Dzoana no zobaczymy co to będzie:-)
:-) .... a Skrzynecka jakie imię wymyśliła?