reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana dobijasz mnie:) ja co 5 minut kursuje do szafki żeby coś podjeść... ale nic ciekawego nie mam, a ty mi tu takie smakołyki podsuwasz:-p

reklama
wcale się nie dziwię, że nie wiesz bo ja przy moich dość regularnych cyklach też czasami mam problem z trafieniem

Jane, ja niestety mam dużo bardzo niezdrowych i slodkich rzeczy pod ręką. Siłą się powstrzymuję, żeby ich nie pochłonąć:crazy:
Solcia, może jeszcze wszystko się unormuje tylko potrzeba czasu. Czy Twoja ginekolog powiedziała, że przez to możesz mieć problemy z zajściem? Pytam się, bo nie jestem lekarzem i nie wiem. Może takie długie cykle to taka Twoja uroda? Ja miała od zawsze za wysoki poziom leukocytów, bo milionie badań okazało się, że tak juz mam i tyle, nic na to nie poradzę. A pomyśłałaś o tym, żeby mierzyć temperaturę, może wtedy będzie Ci łatwiej "ustrzelić" owulację.

Załamka:( tak mi jest strasznie smutno i źle, tak bym chciała być mamą a tu nawet nic nie moge zaplanować, długie cykle opóźniają starania no i nadzieje... Przepraszam ze tak smuce ale jakiegos doła złapałam...
no właśnie tempke chce zacząć mierzyc od nowego cyklu ale czekam na niego i NIC!!!
a lekarza poszukuje innego bo ta nie mówiła nic konkretnego i wogóle mało mówiła, jestem tylko jedną z wielu pacjentek :( dlatego poszukuje innego gina.

Ostatnia edycja:
no ja na szczęście za wiele nic nie mam bo to moje postanowienie adwentowe jeszcze mnie jakoś powstrzymuje przed kupowaniem czegokolwiek co by mnie kusił ale dopadłam właśnie orzechy:tak:

solcia glowa do gory,napewno zostaniesz mama,a nie zawsze jest tak jak chcemy,wszystko gdzies do gory zapisane,ma swoj czas:))ja tez juz rozkladam rece bo ciezko trafic przy takich nieregularnych cyklach..ale co zrobic...

Załamka:( tak mi jest strasznie smutno i źle, tak bym chciała być mamą a tu nawet nic nie moge zaplanować, długie cykle opóźniają starania no i nadzieje... Przepraszam ze tak smuce ale jakiegos doła złapałam...
Solcia, nie przepraszaj, tutaj każda ma chwile załamki. Ja już staram się 5 cykl i nic. Ciągle tylko objawy podobne do ciąży i później @. Czasem po prostu trzeba się wygadać, a kto Ciebie lepiej zrozumie niż my, które też się staramy z lepszym lub gorszym skutkiem. Ja chce wierzyć, że w końcu uda mi się zajść, tyle lat się zabezpieczałam, żeby nie być w ciąży, myślałam, że jak skończe anty to będzie raz dwa, a tu rozczarowanie:no: A do tego wokół mnie coraz to nowa ciężaróweczka, niektóre wpadły. A ja chce i nic.
Mozna popłakać, podołować się, pójśc spać i rano obudzić się z lepszym nastawieniem.

reklama
Do góry