Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Solcia, nie przepraszaj, tutaj każda ma chwile załamki. Ja już staram się 5 cykl i nic. Ciągle tylko objawy podobne do ciąży i później @. Czasem po prostu trzeba się wygadać, a kto Ciebie lepiej zrozumie niż my, które też się staramy z lepszym lub gorszym skutkiem. Ja chce wierzyć, że w końcu uda mi się zajść, tyle lat się zabezpieczałam, żeby nie być w ciąży, myślałam, że jak skończe anty to będzie raz dwa, a tu rozczarowanieZałamkatak mi jest strasznie smutno i źle, tak bym chciała być mamą a tu nawet nic nie moge zaplanować, długie cykle opóźniają starania no i nadzieje... Przepraszam ze tak smuce ale jakiegos doła złapałam...
A do tego wokół mnie coraz to nowa ciężaróweczka, niektóre wpadły. A ja chce i nic. Orzechy są bardzo zdroweno ja na szczęście za wiele nic nie mam bo to moje postanowienie adwentowe jeszcze mnie jakoś powstrzymuje przed kupowaniem czegokolwiek co by mnie kusił ale dopadłam właśnie orzechy![]()