reklama
D
Dzoana.a
Gość
Jane, ja niestety mam dużo bardzo niezdrowych i slodkich rzeczy pod ręką. Siłą się powstrzymuję, żeby ich nie pochłonąć
Solcia, może jeszcze wszystko się unormuje tylko potrzeba czasu. Czy Twoja ginekolog powiedziała, że przez to możesz mieć problemy z zajściem? Pytam się, bo nie jestem lekarzem i nie wiem. Może takie długie cykle to taka Twoja uroda? Ja miała od zawsze za wysoki poziom leukocytów, bo milionie badań okazało się, że tak juz mam i tyle, nic na to nie poradzę. A pomyśłałaś o tym, żeby mierzyć temperaturę, może wtedy będzie Ci łatwiej "ustrzelić" owulację.

Solcia, może jeszcze wszystko się unormuje tylko potrzeba czasu. Czy Twoja ginekolog powiedziała, że przez to możesz mieć problemy z zajściem? Pytam się, bo nie jestem lekarzem i nie wiem. Może takie długie cykle to taka Twoja uroda? Ja miała od zawsze za wysoki poziom leukocytów, bo milionie badań okazało się, że tak juz mam i tyle, nic na to nie poradzę. A pomyśłałaś o tym, żeby mierzyć temperaturę, może wtedy będzie Ci łatwiej "ustrzelić" owulację.
Załamka
tak mi jest strasznie smutno i źle, tak bym chciała być mamą a tu nawet nic nie moge zaplanować, długie cykle opóźniają starania no i nadzieje... Przepraszam ze tak smuce ale jakiegos doła złapałam...
no właśnie tempke chce zacząć mierzyc od nowego cyklu ale czekam na niego i NIC!!!
a lekarza poszukuje innego bo ta nie mówiła nic konkretnego i wogóle mało mówiła, jestem tylko jedną z wielu pacjentek
dlatego poszukuje innego gina.
no właśnie tempke chce zacząć mierzyc od nowego cyklu ale czekam na niego i NIC!!!
a lekarza poszukuje innego bo ta nie mówiła nic konkretnego i wogóle mało mówiła, jestem tylko jedną z wielu pacjentek
Ostatnia edycja:
asiczka31
Fanka BB :)
solcia glowa do gory,napewno zostaniesz mama,a nie zawsze jest tak jak chcemy,wszystko gdzies do gory zapisane,ma swoj czas
)ja tez juz rozkladam rece bo ciezko trafic przy takich nieregularnych cyklach..ale co zrobic...
D
Dzoana.a
Gość
Solcia, nie przepraszaj, tutaj każda ma chwile załamki. Ja już staram się 5 cykl i nic. Ciągle tylko objawy podobne do ciąży i później @. Czasem po prostu trzeba się wygadać, a kto Ciebie lepiej zrozumie niż my, które też się staramy z lepszym lub gorszym skutkiem. Ja chce wierzyć, że w końcu uda mi się zajść, tyle lat się zabezpieczałam, żeby nie być w ciąży, myślałam, że jak skończe anty to będzie raz dwa, a tu rozczarowanieZałamkatak mi jest strasznie smutno i źle, tak bym chciała być mamą a tu nawet nic nie moge zaplanować, długie cykle opóźniają starania no i nadzieje... Przepraszam ze tak smuce ale jakiegos doła złapałam...

Mozna popłakać, podołować się, pójśc spać i rano obudzić się z lepszym nastawieniem.
reklama
D
Dzoana.a
Gość
Orzechy są bardzo zdroweno ja na szczęście za wiele nic nie mam bo to moje postanowienie adwentowe jeszcze mnie jakoś powstrzymuje przed kupowaniem czegokolwiek co by mnie kusił ale dopadłam właśnie orzechy![]()

Podziel się: