reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

polinka - ja się na mierzeniu tempki nie znam, ale dziewczyny Ci na pewno pomogą :-):tak:

dziewczyny pokazywać się bo ja tu potrzebuję jakiś ciążowych fluidków :cool2::laugh2:

bolą mnie jajniki...cokolwiek to znaczy eeeeeeeh no i zaczęło się doszukiwanie jakichkolwiek objawów :sorry:

reklama
polinka - ja się na mierzeniu tempki nie znam, ale dziewczyny Ci na pewno pomogą :-):tak:

dziewczyny pokazywać się bo ja tu potrzebuję jakiś ciążowych fluidków :cool2::laugh2:

bolą mnie jajniki...cokolwiek to znaczy eeeeeeeh no i zaczęło się doszukiwanie jakichkolwiek objawów :sorry:
Żadnego szukania objawów mi tutaj. Za kilka dni przekonasz się, że żadne objawy Ci nie będą potrzebne, bo będą II:-D Wiem z własnego doświadczenia, że to nie jest łatwe. Objawy przez moimi kilkoma @ wyraźnie wskazywały, że będzie dzieciątko, ale w końcu @ przyszła. Później tylko załamka jest:no: Teraz staram sie o tym nie myśleć, żeby się nie nakręcać.
Wokół mnie pełno fluidków, ale jakoś do mnie żaden nie dolatuje:wściekła/y:

witajcie,wrocilam wlasnie z krainy snow,po pracy sie polozylam no i odlecialam..czuje sie strasznie...zmeczona dzisiaj ,nie mam sil na nic..jutro mam wolne wiec super:):-)

lorelain
a co cie pokusilo tak szybko zrobic test?dziewczyno,nie przejmuj sie wynikiem,napewno w piatek zobzaczysz dwie kreseczki:))))))ja bede trzymac kciukasy i tez testowac w piatek..

wogole to sobie tak npomyslalam-nie licze teraz na to-ale gdyby okazalo sie ze jestem w ciazy jednak to chyba bylabym przypadkiem dla tych innych niedowiarkow ze cuda sie zdazaja haha,tyle dni czekania ,tyle testow...moze to jakis christmasowy cudzik?hihih
nie no dziwna sprawa,analizuje sobie wszystko i itak nic innego jak czekac..

dzięki dziewczyny, wiem że u mnie cykle za długie ale lekarze regulowali tylko tabletkami anty co działało tylko jak je brałam. więc narazie dałam sobie spokój, z tego co czytałam dziewczynom o takich cyklach udawało się zajść w ciąże, więc zobaczymy:)

Dzoana - ah no ja wiem, ale to jest na prawdę trudne ... jak się jest już tak blisko terminu @ to myśli się tylko o jednym :confused2: ... mąz nawet nie wie że ja tak świruję, dobrze że jest to forum :sorry:

asiczka - ja oczywiście cały czas trzymam za ciebie kciuki, ale z drugiej strony może ta @ nie przychodzi bo Ci ją mózg blokuje :zawstydzona/y:

edit:

polinka - to może zastosuj metodę staranek co drugi dzień i gdzies tam się moze trafi. Połączycie przyjemne z pożytecznym :laugh2:

lorelain moj mozg to juz sie odblokowal po 2 tescie,nawet juz chce zeby @ przyszla zeby moc sie starac w nowym cyklu,juz nawet ostatnio to sobie myslalam z eprzestane w kolejnym cyklu/ach celowac w te dni,i poprostu jak bedzie to bedzie,wrzucimy na luz.no ale wrednoty nadal nie ma..:no:

Polinka powodzenia,ja na regulację cykli brałam luteinę:-)

Lorelain a no ciężko nie zastanawiać się. Mnie dziś zaczęły pobolewać piersi, co nigdy nie miało miejsca przed @. Dlatego jestem rozkojarzona, myślę - miałam tak przy pierwszej ciąży i do tego dziś rano temp 36,7

reklama
no jak to jest że nagle jak się ktoś stara to dzieją się same niestworzone rzeczy z naszymi organizmami :crazy:

dzisiaj biednego męża opierdzieliłam jak wrócił z pracy, że się nam nigdy nie uda zajść w ciąże przez to że pali i ma plemniki do d... .

Do góry