reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agniesia, dziękuję za życzenia i Tobie również życzę zdrowych i spokojnych Świąt.

Czuję się fatalnie, jest mi niedobrze i brzuch ciągle pobolewa. I właśnie obejrzałam Gordona Ramseya na TLC, prowadzi jakiś program, w którym poszukuje super kucharza. Zemdliło mnie jak zobaczyłam ten odcinek:wściekła/y:

reklama
witam moje kochane ale mnie dlugo nie bylo wybaczcie mi ale tak juz jest jak sie remontu zachce przed swietami i teraz sprzatanie gotowanie chwila relaksu dla mamusi ciazko pogodzic mialam po odlaczane wszystko ale was czytalam przez telefon ale piac nie moglam:-(

ja czuje sie dobrze nawet czuje bulgotanie w brzuszku wiec jestem:-) prz 2 tez czulam po 13tyg bulgotanie i babelki

{*} przeylam dla fasoleczki staconej i tuleeeeee bardzo mocno

ilonko jak sie czujesz wszystko dobrze

Justynko super ze zajrzałaś,ale zazdroszczę tych motylków w brzuszku !!!!!! :tak: Ja sama nie wiem ale pierwsze smyrnięcia poczułam późno, ok 20 tyg wcześniej moze coś byłi czuć ale jakoś sie nie wsłuchiwałam w ciało teraz bedę to robić podobno w nastepnych ciążach szybciej czuć :) mam nadzieje :)
no jak to swięta kazda zalatana i cisza w sumie na forum !!!!!!!
ja sie czuje bardzo dobrze :) mdli sie jakoś bardziej ale na razie nie prowadze intensywnych rozmów z kibelkiem :) i mam nadzieje ze tak juz bedzie :) w środę widziałam swoją dzidzie wiec jestem spokojna :)

Ja uciekam :) Dobranoc :)))))) mąz juz jest :)

ja tylko na chwilkę, bo czasu nie było

Ilonka - tylko się dokładnie "wsłu****" w swój organizm, bo u mnie tym razem nie zaczęło się od motylków na które czekałam, tylko maluch mi się tak pod skórą rozpychał, przesuwał... nie wiem jak to określić. Trochę mnie to zaskoczyło, bo przedtem było inaczej.

Hejka:-) Witam z rana. Tempka znów mi skoczyła, już nie wiem co o tym myśleć. Z wczorajszych 36,5 do dzisiejszych 36,7 (o godzinie 4). Z ciekawości zmierzyłam jeszcze teraz po drugiej pobudce przed wstaniem 36,9. To możliwe, że przed @ po spadku jeszcze mi skoczyła?

Cześć dziewczyny,
ja robiłam dzisiaj test, tym razem juz taki normalny o czułości 25 i chyba wyszła tam bladziuchna kreska, ale na nic się nie nastawiam. @ nie ma więc do dobry znak. Jak za dwa dni @ nadal nie będzie to powtórzę test.

Ciekawe jak tam asiczka, tez miala dzisiaj testowac.

lorelain to ja trzymam kciukaski zeby nastepnym razem krecha byla gruba i wyrażna:))))))kochana ja test mam robic jutro,ale dzisiaj tempka mi poleciala do 37,1 czyli w dol.do tego jestem strasznie przeziebiona,w nocy nie moglam prawie wogole spac,meczyl mnie ten kaszel,ale nie wiem czy to mialo jakis wplyw na tempke?no ale nic,jezeli jutro @ sie nie pojawi to zatestuje chociaz czuje w kosciach ze wrednota przylezie,to by bylo zbyt piekne aby bylo prawdziwe:(

reklama
Lorelain, nic tylko trzymam kciuki&&&&&&&& Ale skoro jest cień kreski, to chyba możesz już umówić się do lekarza na wizytę potwierdzającą:-)

Do góry