reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzien dobry dziewczęta :)

miłego dnia życzę :)

gratulacje dla nowej mamuni :)

katyB
- udało się, że w pracy mam teraz przez 3 dni luz i dlatego mogłam nadrobić forumBB, no i kolejny raz okazuje sie, ze z wami siła :) jak dobrze, że jesteście :)

jeszcze małe pozdrowienia... chciałabym serdecznie pozdrowić wszystkie dziewczyny :)

ps. definitywnie tpsa wypieła sie na nas.. net bedzie radiowy z orange.. lepsze to niż podkradanie sąsiadom neostrady ;) hehe

ściskam,
nosotrosek

reklama
Dziendoberek :-)

Dziewczyny jak ja nie lubie :wściekła/y:nie cierpie:wściekła/y: fazy lutealnej a w sumie samej koncowki . Zle spie mam koszmarne sny a wszystko przez to ze ciagle mysle o tempce i czy warto testowac :wściekła/y:.Dzisiaj mialam sen ze testowalam :-)ale takim testem co nie dosc ze pokazywal pozytywny wynik ale i od razu plec dziecka :-) no i oczywiscie wynik byl pozytywny i tester pokazal ze bedzie 5 chlopak :-) :-):-) w piatek wszystko sie okaze co i jak ale nie przez test tylko przez tempke jak spadnie to nawet nie wyciagam testu :-(

Dziewczynki ciezaroweczki pokazujcie sie i slijcie wasze fluidki :-):-):-)bardzo mi sa teraz potrzebne choc naprawde @ przyjdzie jak nic :wściekła/y:

MILEGO DNIA

Witam sie i Ja !!!!!!! :)
ehhh strasznie niewyspana :( wczoraj postawiliśmy małemu bańki a dziś jest tragedia, kaszel go chyba usudi, w nocy było strasznie:( czy to normalne ze po bańkach objawy sie nasilają ?????? i katar tez ma spory !!!!!!!!
Katy- a to sobie zafundowałas super relaks, samej by mi sie takie coś przydało :) :tak:
nosotros jak minęły święta ????????????? :)
Jane to normalne co czujesz, widzisz mnie tez nie jest łatwo, a napewnie nie było, ciągle sie martwię czy bedzie OK, wiec doszłam do wniosku ze moje nerwy nic mi nie pomoga, trzebać myslec pozytywnie a co ma być to i tak bedzie, nie ważne czy bym lezała jak kłoda czy biegała co mi pisane tak bedzie, wiec jak zajdziesz to najpierw bedzie niesamowita radość a przed kazdą wizytą trach i obawy, ale zobaczysz ze bedzie dobrze, nie ma co sie na zapas martwić :) Ja strasznie żałuję ze wcześniej nie zaliczyliśmy wpadki ,jakie było by to proste a tak to swoje przeszłam !!!!!!
madlen wpadaj wpadaj :) :-D we wszystkim znaczeniu tego słowa :-D
Rozia za wcześno na teścik :p chyba ze masz te czuły to wtedy ok 11-12 dnia mozesz spróbować , ale nie wcześniej :p wiem ze korci ale lepiej odczekać te 2-3 dni i wtedy :)
agnes miłego dnia :)

losiczka glowa do gory !!! i zadnych dolin ,trzymam &&&&&,a kiedy testujesz??
ilonka :-D,no u mnie to teraz tylko wpadka,ale taka planowana :-D,lecimy calkiem na zywiol,przytulanki sa codziennie,wiec wkoncu musi sie udac,nie patrze w kalendarz,kiedy sa plodne dni,nie licze ,nie mierze..lecimy na zywiol..tak jak kiedys ..ale dzieki temu jestem calkiem wyluzowana..i mocno wierze,ze sie uda,nie teraz to pozniej..

Ostatnia edycja:
losiczka ja też czekam do piątku. ale i tak wiem że kolejny miesiąc i nici z testowania. w ogóle coś mi chyba się poprzestawiało i @ przyjdzie szybciej.

Nowy rok chyba zacznę od wizyty u gina. może on coś poradzi. jak byłam 5 miesięcy temu to było wszystko ok i zielone światło do staranek. zrobiłam po drodze jeszcze badania hormonów i też ok. a 5 cykl za mną bez powodzenia.

dziewczyny czy możliwe jest że nie mam owulacji? wykres temperatur wskazuje że owulka jest ale może źle myślę?

ILONKO pierwsza reakcja po bankach to gorszy kaszel niestety :-(zycze zdrowka dla malego a gdzie fluidki???:-:)-:)-(

madlen tak jak napisalam piatkowa tempka prawde ci powie :sorry: jak w dol to dupa z cyklu i testowania :-(

agnes dziewczyno jestes mloda :-) 5 cykl niepowodzenia to nie tragedia :-) ja to moge sie martwic a nie robie tego :tak:owulke masz napewno no ale wszystkie wiemy ze jak sie chce to nie jest latwo :-(

Wczoraj ogladalam program na polsacie dziewczyny padniecie:szok:program byl o najstarszych matkach na swiecie.Najmlodsza miala 57 lat urodzila blizniaki najstarsza miala 70 lat urodzila zdrowa przesliczna coreczke a jak cycala cyca :-) plemniki pochodzily od ich mezow tylko jajeczka byly dawczyn .Wiec czym ja sie przejmuje he he :happy2: no ale tak powaznie to ja daje sobie czas do konca przyszlego roku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki:)
ja też się melduję, żeby nie było że taka tu cisza:)
póki co jestem w pracy ale będę podpatrywać co piszecie.

losiczka
nie poddawaj, a może będzie zaskoczenie:)

miłego dnia

Do góry