losiczka dla Ciebie oraz dla wszystkich potrzebujących na "gwatł" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
agnes masz owu na 100000000000000%, wiem ze to męczące w sumie juz jest, juz tyle cykli nieudanych ale w koncu sie uda, lekarze mówią ze rok starań to norma dla zdrowych partnerów, ale łatwo im mówić, bo to my kobiety najbardziej to wszystko przezywamy !!!! a czasem nasi faceci nas nie rozumieją, oni zrobią co mają zrobić i na tym sie konczy ich robota, a my potem biedne siedzimy i myslimy czy sie udało czy nie itd, głowa do góry kochanie, mam nadzieje ze szybko ujrzysz II piękne tłuste krechy !!!!!!!!!!!!
losiczka- co za sen, ale chyba w sumie juz nie jest ważne czy bedzie córa czy syn co??????? piątek bedzie decydujący !!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
dziękuję , wystraszyłam sie powiem szczerze ze tak mu sie nasiliło, bo jeszcze mu nie stawiałam baniek nigdy, no ale skoro tak ma być to OK, ale tak mi go szkoda zwłaszcza w nocy, meczy sie strasznie !!!!!!!!!!! daje mu syrop, oklepuje, smaruje a w piątek jeszcze powtórze te bańki, i mysle aby kupić inhalator mu, dostał pieniążki od chrzestnego wiec moze zainwestuje tą kasę w porządny inhalator !!!!!