reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
jane to jak ja i mój mąż, tzn jak zaszłam to strasznie chcieliśmy synka, bo wiadomo jak to jest, facet ma takie marzenie, aby wybudować dom, posadzić drzewko i spłodzić najpierw syna, hehhe
po synku chcieliśmy bliźniaki ale wiadomo ze nie tak łatwo ogólnie zajśc a juz nie mówie o bliżniakach hehe, wiec trzeba sie cieszysz z tego co sie ma i co daje los
jakbym miała problemy z cyklem to bym poprosiła o CLO i wtedy sznase sa duuuże na bliźniaki 
a u mnie to ja bardziej chcę syna, mężowi to chyba takiej różnicy nie robi.
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata
a w ogóle nie mam więc chyba dlatego tak bardzo chcę synka najpierw.
A co do bliźniaków to w mojej rodzinie są bliźniaki już od dwóch pokoleń więc może szanse jakieś tam mam
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata
A co do bliźniaków to w mojej rodzinie są bliźniaki już od dwóch pokoleń więc może szanse jakieś tam mam

wy tak pragniecie te blizniaki,a ja to bym sie chyba bala,ze sobie nie poradze..z jednym takim malym jest kosmos,a co dopiero taka dwojka..a jak zaczyna raczkowac czy chodzic to juz w ogole oczy trzeba miec naokolo glowy..mi tam wystarczy pojedyncza ciaza,ale jak by sie trafila dwojka,to plakac az tam mocno nie bede 
ilonka kurcze dlugo ma ten kaszel
,dziwne ze lekarz nie zlecil zadnych badan..no oby te banki pomogly ;-)
jane jak dlugo juz sie starasz ??
losiczka byle do piatku,juz duzo nie zostalo &&&&&

ilonka kurcze dlugo ma ten kaszel

jane jak dlugo juz sie starasz ??
losiczka byle do piatku,juz duzo nie zostalo &&&&&
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ja także nie mam starszego brata ,tzn miałabym ale zmarł po porodzie , ale od zawsze marzyłam o córuni, ciekawa jestem czy jak teraz pójde w połowie stycznia na wizytę to bedzie coś widać tzn czy bedzie dziurka czy ptaszek 

madlen jestem w 8 dniu 11 cyklu
(
a co do bliźniaków to chciałam zawsze ale teraz też się tego boję.
Chodzi o ogarnięcie tego wszystkiego no i też o stronę finansową... bo też nie byłoby łatwo.
Ale jak będę w ciąży to chcę tylko żeby było zdrowe. Może być dziewczynka, chłopiec albo bliźniaki
ilonko trzymam kciuki zacórcię
)
a co do bliźniaków to chciałam zawsze ale teraz też się tego boję.
Chodzi o ogarnięcie tego wszystkiego no i też o stronę finansową... bo też nie byłoby łatwo.
Ale jak będę w ciąży to chcę tylko żeby było zdrowe. Może być dziewczynka, chłopiec albo bliźniaki
ilonko trzymam kciuki zacórcię
axarai
dziecioholiczka......
Dzień dobry Kobitki
Przeczytałam 925 stron uff, ale teraz czuję, ze znam Was doskonale
Wy mnie nie znacie, to coś o sobie. 30 grudnia kończę 39, i zaczynamy staranka o dzidziusia. Marzę oczywiście jak zdeterminowana Losiczka i pozostałe dziewczyny z synkami, o córeczce, ale z racji mojego wieku będę cieszyć się jak uda się zafasolkować i dzidziuś będzie zdrowy
Niestety, mój M pracuje w Niemczech, i mam trochę trudności ze ściągnięciem go na saxy do domku. W tym miesiącu staraliśmy się po raz pierwszy.
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Waszego grona

Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do Waszego grona

Karolekk
Aktywna w BB
Witajcie dziewczynki:-)
Ja nadal męczę się w tym moim bezowulacyjnym cyklu:-( tempka wariuje, od paru dni boli jajnik.
Mam prośbę do naszych specjalistek od wykresów- Ilonki i Losiczki- zerknijcie proszę w wolnej chwili na mój wykres i napiszcie mi tam co o tym myślicie.
Z góry dziękuję:-)
Ja nadal męczę się w tym moim bezowulacyjnym cyklu:-( tempka wariuje, od paru dni boli jajnik.
Mam prośbę do naszych specjalistek od wykresów- Ilonki i Losiczki- zerknijcie proszę w wolnej chwili na mój wykres i napiszcie mi tam co o tym myślicie.
Z góry dziękuję:-)
reklama
Podziel się: